To je to što me zanima!

Navijači Hajduka potonuli: 'Ove godine smo točni, završilo je sve za Gospu. Perišiću, spasio si se'

Iza splitskog kluba su turbulentni dani. Ivan Perišić odlazi iz kluba, a europski cilj nije ostvaren. Razočarenje je zato veliko u hajdučkom puku
Vidi originalni članak

Ne znam jesam li tužan ili ljut. Ovo je jedna od najtežih večeri otkako navijam za Hajduk, piše u komentaru jednog od mnogih razočaranih hajdukovaca nakon poraza od Ružomberoka u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Slovački klub izborio je doigravanje za Konferencijsku ligu nakon što je Zvonimir Šarlija zabio autogol u osmoj minuti. To je bio jedini trenutak u kojem se zatresla mreža tijekom utakmica u Splitu i Slovačkoj.

Navijači Hajduka zatrpali su službenu stranicu Hajduka razočaranih komentarima. Iza splitskog kluba su turbulentni dani. Ivan Perišić odlazi iz kluba, a europski cilj nije ostvaren. Razočarenje je zato veliko u hajdučkom puku.

KONFERENCIJSKA LIGA Hajduk - Ružomberok 0-1: Nova europska blamaža Splićana, Slovaci ih izbacili iz Europe! SKUPA GREŠKA VIDEO Pogledajte komičan autogol kojim je Hajduk šokantno ispao iz Europe

Ovo su tek neki od komentara

  • Neka me netko ispravi ako je vidio jednu smislenu akciju voljenog nam kluba. Sve što se i stvorilo bilo je na individualnu kvalitetu u prvom poluvremenu.
  • Ne znam jesam li tužan ili ljut. Ovo je jedna od najtežih večeri otkako navijam za Hajduk, a priredili su nam stvarno svašta.
  • Gatusso, nadam se da nećeš dočekati ni presicu!
  • Put do Europe vodio je preko Farskih Otoka, Slovačke i Armenije. Ni teoretski ne može lakše, a mi ni to nismo uspjeli proći.
  • Ove godine smo točni ...Završilo sve na Veliku Gospu
  • Sljedeći put kada ćemo pričati o Dinamu, možemo mu se samo pokloniti. Taj je klub druga dimenzija za nas. Perišiću, spasio si se, sretno ti.
  • Netko treba preuzeti odgovornost i dati ostavku za ovo dno dna od igre, a i momčadi. U suprotnom se moramo pomiriti kako smo postali amaterski klub.
Idi na 24sata

Komentari 39

  • James Hetfield 16.08.2024.

    Navijač sam Dinama, ali i pratim i druge klubove. I žao mi je što su svi ajde osim Rijeke ispali i osramotili hrvatski nogomet. Ovaj vaš Ajduk vodi krivu politiku već godinama. Uprava na upravu, a svi nesposobni. Da ste kupili umjesto veterana i onih Drekala, Mađara... na posudbe dvojicu trojicu mladih igrača mogli bi ih već na godinu prodati i zaraditi nešto. Zar vam je ta titula toliko ušla u glavu. Ali shvatite više da titulu treba opravdati i u Europi,a vi ne možete proći ove Slovake. Ko ni prošlih godina amatere i amatere.

  • DžontrVolta 16.08.2024.

    Kakva sprdnja od kluba,Livaja najplaćeniji igrač Hnl-a...ahhahaha

  • dahvaul 16.08.2024.

    E moj Raketa jel se pitaš di sam došo,jel se sjetiš kuma i familije mu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare