To je to što me zanima!

Istra 1961 bez pobjede protiv Rijeke čak 659 dana, Osijek s novim igračem protiv Gorice

Komnen Andrić bit će spreman za utakmicu s Istrom, kaže Radomir Đalović, trener Rijeke
Vidi originalni članak

Rijeka od 21 sat (MAXSport 1) u 3. kolu HNL-a dočekuje Istru. "Bijeli" se još nisu oporavili od nokauta u 3. pretkolu EL-a, ali sad im stiže momčad protiv koje vole igrati.

Rijeka od Istre nije izgubila šest utakmica u nizu (četiri pobjede i dva remija). Puljani su rivala s Kvarnera zadnji put pobijedili još 29. listopada 2022. I to na Rujevici, bilo je 1-0.

U Istri su, u odnosu na tu utakmicu, do danas u kadru ostali golman Majkić, Marešić, Kadušić, Petrusenko, Iovu i Maurić, a kod Rijeke samo Selahi, Hodža, Smolčić, Zlomislić i Djouahra.

- Istra ima trenera koji forsira direktan nogomet (Paolo Tramezzani, op. a.). Htio bih nakon svega pohvaliti svoje igrače koji su u Švedskoj imali veliku želju. Prije svega Radeljića koji je igrao s visokom temperaturom, Petroviča koji je igrao s nezaliječenom ložom… I kapetan Smolčić koji ima veliki problem s ložom stavio se na raspolaganje, ali smo odlučili da ne igra. Komnen Andrić protiv Elfsborga nije imao pravo nastupa, ali sad nam je na raspolaganju - rekao je Radomir Đalović, trener Rijeke.

Kod Rijeke su ozlijeđeni Bruno Goda i Marijan Čabraja.

TEŠKI DANI NA POLJUDU Ivković otkrio glavni problem u Hajduku: 'Nije slučajno da tako dugo ostaje bez Europe i titula' DERBI DELLA UČKA Đalović i Tramezzani najavili derbi: Idemo hrabro i sa srcem!

Krajem prošle sezone Osječani su s 3-0 pobijedili u Gorici. Hat-trick zabio je Ramon Mierez. Situacija je sad drugačija - Miereza više nema, a Osječani nakon dvije utakmice nemaju ni boda i ispali su iz Europe.

U gradu na Dravi je teška situacija, a trener Federico Coppitelli mora probuditi momčad uoči teškog gostovanja.

Još od 2022. godine Osječani i Turopoljci imaju pravilo “tko zabije, pobjednik” pa bi nas nešto slično moglo čekati i danas od 21 sat uz prijenos na MAXSport 2 programu.

Osijeku se vraćaju stoper Stjopa Mkrtčan (21) te novopridošli Emin Hasić (21). Osječki navijači imaju sve manje strpljenja...

Standings provided by Sofascore

NAKON ISPADANJA IZ EUROPE Bivši igrač 'bilih': Za sve je ovo kriv Naš Hajduk. Koga briga za navijače, gdje je tu rezultat? POVRATAK HNL-U Gattuso o ispadanju iz Europe: 'Nećemo 15. kolovoza sezonu baciti u vjetar i biti depresivni'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • KešićIsBack 18.08.2024.

    Mierez već trese ..6 minuta mu je trebalo da zabije prvijenac

  • Dravski smuđ 18.08.2024.

    Ajmo Osječe po pobjedu.Ako sad ne dobijemo gotovi smo.Iduće kolo Rijeka pa Hajduk. Jbt moguće 0 bodova nakon 5 kola.

  • matjazkek 18.08.2024.

    Najveca istina je da je Jakir sa svojim strucnim stozerom od Rijeke napravio stroj od ekipe,kao sta je sad napravio od Dinama koji ce na fiziku pregaziti Hnl ove sezone. Treba se samo sjetiti Rijeke na pocetku prosle sezone kad su isto kao Dinamo ove sezone gazili sve pred sobom takodjer na fiziku i intezitet,svaka utakmica 5-6 komada,skoro izbacili jedan mocni Lille. Vjerujem da je ostao u Rijeci da osvojili bi prvenstvo i sigurno nebi pali fizicki na kraju sezone,nisu ljudi mogli stajati na nogama,samo iz razloga jer se kod Sopica nista ne radi i to bi potvrdilo 99% igraca. Covjek je teski amater,koji svojim igracima ubija samopouzdanje,naziva ih teletabisima,baustelcima itd. Poceo je frustrirati sve igrace i ljude u klubu zbog svog nerada,kukanja da nema dovoljno kvalitetne igrace i cirkusiranja sa svakom svojom izjavom. Smijesno mi je samo da klub nije puno ranije reagirao i maknuo ga,posto su odavno znali da nije kapacitet za Rijeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare