To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati uzvrate hrvatskih klubova u Europi: Prvi izlaze Osječani, a zadnji Hajduk

Prošli su se put preklapale sve tri utakmice, a ovaj put - dvije. Osječani na teren izlaze pola sata prije Rijeke, dok će 'bili' posljednji na teren nakon što (vjerojatno) završe susreti u Azerbajdžanu i Švedskoj
Vidi originalni članak

Sva tri hrvatska kluba igraju uzvratne utakmice u pretkolima Europske, odnosno Konferencijske lige. Ispred Rijeke, Hajduka i Osijeka novi je europski četvrtak. Ovaj put prvi na teren izlaze Osječani u Azerbajdžanu s 1-1 iz prve utakmice, zatim im se malo kasnije pridružuju Riječani u Švedskoj s istim rezultatom, a Hajduk na domaćem terenu posljednji izlazi pred publiku nakon što u prvoj utakmici nije bilo golova protiv Slovaka. 

VELIKA PRILIKA Dambrauskas može stati na put Osijeku u Konferencijskoj ligi

Osječani protiv azerbajdžanske Zire igraju u najranijem terminu od 18 sati i 30 minuta, a u gostima će pokušati ispraviti grešku iz posljednje minute na Opus Areni kad su gol za izjednačenje dobili iz penala. Prijenos utakmice možete pratiti na programu MAXSport 1.

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Hajduka nakon utakmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pola sata kasnije na teren u 3. pretkolu Europske lige izlazi i Rijeka u Švedskoj, a dva dana nakon što su ostali bez trenera, momčad s Rujevice čeka bitna utakmica. S Rujevice stižu s izjednačenim rezultatom (1-1) te im za prolaz bez produžetaka treba pobjeda. Utakmica počinje u 19 sati, a možete ju pratiti putem MAXSport 2 kanala.

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige izabranici Gennara Gattusa igraju kod kuće protiv slovačkogh Ružomberoka. Nakon poprilično lošeg izdanja u gostima u utakmici bez golova, pred punim Poljudom žele doći na korak do plasmana u Europu. Ta je utakmica na rasporedu od 21 sat te ju možete pratiti na MaxSport1 kanalu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • pluton29 15.08.2024.

    Sretno našim klubovima danas.

  • škorpion1980 15.08.2024.

    Jadan je onaj koji čeka ispadanje našeg kluba.

  • PumaPunku 15.08.2024.

    I tako i ove godine dodje ovaj prelijepi blagdan

Komentiraj...
Vidi sve komentare