To je to što me zanima!

Bogdanović 'opleo' po Keku i Slovencima: 'Uvodi dvojicu, a jedan ima psihičkih problema'

Momak, kada ćeš ako nećeš večeras? Pobjegneš, pa ne pucaš nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo utakmicu, rekao je na RTS-u stručni komentator Rade Bogdanović
Vidi originalni članak

Slovenija je sinoć pružila sjajan otpor Portugalu u osmini finala Europskog prvenstva u Njemačkoj. U prvih 90 minuta nije bilo pobjednika pa su uslijedili produžeci, a u njima nije nedostajalo uzbuđenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najprije je u 105. minuti Cristiano Ronaldo (39) imao priliku dovesti Portugal u vodstvo iz jedanaesterca, no Jan Oblak (33) je njegov udarac obranio. Samo deset minuta kasnije Benjamin Šeško (21) je iskoristio neopreznost Pepea (41) u zadnjoj liniji i sjurio se prema šesnaestercu Portugala. Mladi napadač je pucao, ali njegov udarac obranio je Diogo Costa (24). 

Do kraja produžetka početni rezultat nije se mijenjao pa se tako pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Ondje je ponovno briljirao portugalski golman Costa, koji je obranio čak tri penala, dok su Ronaldo, Fernandes (29) i Silva (29) pogađali mrežu Oblaka i na kraju odveli svoju reprezentaciju u četvrtfinale.

LUTRIJA JEDANESTERACA Portugalac kao Livi i Subašić: Obranio tri penala Slovencima!

- Bio bih sretan da je Slovenija prošla i na kraju su sitnice odlučile utakmicu. Kada četiri utakmice ne izgubite pored ovakvog 'fighta'... Ipak, neiskustvo. Ne može trener uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor izbornika Matjaža Keka (62) je da dva ljevonoga igrača uvede - rekao je Bogdanović.

DRAMATIČNO ISPALI S EURA Utučeni Kek: Slovenci, nadam se da smo vas bar malo razveselili

Što se tiče igrača koji je imao psihičkih problema, jasno da je mislio na Josipa Iličića (36), koji je prošao dosta toga u privatnom životu prethodnih godina. Kek mu je dao šansu u produžetku te je upravo Iličić promašio prvi penal.

Nakon utakmice u Frankfurtu stručni komentator RTS-a Rade Bogdanović kritizirao je slovenske nogometaše, a posebno dvojicu od njih.

- Šeško? Momak, kada ćeš ako nećeš večeras. Pobjegneš, pa ne pucaš nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo večerašnju utakmicu. U idealnom trenutku je mogao sve riješiti, ali to nije učinio - rekao je Bogdanović.

INFARKTNA ZAVRŠNICA VIDEO Pogledajte dramu penala koja je Sloveniju izbacila s Eura. Costa joj uništio san o prolasku

- Najgore što je mogao učiniti je da "telefonira". Položajem tijela je govorio gdje će pucati. Mogao je sve učiniti kao u prvoj situaciji s Pepeom kada je trebao ući u liniju i izboriti faul. Igrač vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva lijevom nogom - dodao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 1/6 u ❤ 02.07.2024.

    Lik je u pravu za Seska...Od dvije sanse jednu je moral zabiti..Da Slovenija ima igraca tipa Sukera, bila bi u polufinalu!!

  • Dezurni vrabac 02.07.2024.

    Jbt, odigrali su 4x nerijeseno, pri tome zabili 2 gola. Cemu se treba diviti tocno?Defenzivno poslozena ekipa, prema naprijed ako i sto bude. Pomazilo ih da produ skupinu i to je to.

  • petar2222_1 02.07.2024.

    ljudi, ovo je Hrvatska, a ne srbija ... želimo Hrvatske, a ne srpske vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare