To je to što me zanima!

Pjevač i pravnik Darko Domijan: 'Bilo je ili violončelo ili estrada. Sad sam se vratio violončelu...'

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Plavi veo, zlatna žica. Nježan vjetar, mnogo ptica. Raspukla se svaka grana, nad ulicom jorgovana..., stihovi su koji se pjevaju i danas, a prije pedeset godina bili su revoluciornarni. Hit 'Ulica jorgovana' pjeva Darko Domijan (72).

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Damira Gregoret pozirala kao oskarovka: To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život

Stihovi su, kako je doslovno slikovito opisao, 'ulje na platnu', pisali su se tad nešto drukčiji tekstovi. S tom je pjesmom ušao u glazbene anale, u dobi od 22 godine postao jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije.

U velikom intervjuu samo za Cafe prisjetio se kako je umalo ostao bez te pjesme, otkud ljubav prema violončelu koje je prestao svirati zbog zabavne glazbe, kako je sa 16 godina svirao u pratećem bendu Vici Vukovu, pa na kraju završio u odvjetničkom uredu. 

OMILJENI GLAZBENIK Znaš li tko sam? Bio je švorc i htio napustiti glazbu. Vjera ga je uspjela spasiti od depresije...

Domagoja Nižića na jesen ćemo gledati u ulozi Dražena Petrovića, ispričao nam je kako se snašao na setu, a u vremeplovu smo se prisjetili neprežaljenog Arsena Dedića

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare