To je to što me zanima!

Virus je još tu! A ukidanje mjera samo skriva istinu o onome što nas sve skupa čeka najesen...

NOVI EXPRESS Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, predsjednik Hrvatskog epidemiološkog društva Miroslav Venus i imunolog Zlatko Trobonjača prognoziraju ponašanje ponašanje virusa i bolesti
Vidi originalni članak

Nakon što su ukinute gotovo sve epidemiološke mjere, odnosno ostale su maske u sustavu zdravstva i ustanovama socijalne skrbi koje pružaju uslugu smještaja starijim osobama i osobama s invaliditetom te obveza predočenja potvrde o preboljenju, cijepljenju ili testiranju za građane koji putuju iz trećih zemalja, kontaktirali smo stručnjake kako bi vidjeli što nas čeka na jesen, je li ovo kraj pandemije, hoćemo li se trebati cijepiti i dalje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • vinja 24.04.2022.

    Virus je u "pričuvi" i ako ne bude nikakvih senzacionalnih vijesti, evo ga na jesen na velika vrata.  

  • 17.04.2022.

    Virus je još tu, i nikad neće nestati. Na svijetu otprilike postoji 10 na 31. potenciju virusa. To znači 10 tisuća milijardi milijardi milijardi milijardi milijardi milijardi milijardi milijardi milijardi raznih virusa, i doslovno gotovo svi su za ljude besopasni. A ovi odabrali 1 virus i već treću godinu ne prestaju toplo-hladno, gore-dole nas tlačiti s time. A od tog famoznog virusa skoro svima pozitivnim mlađim od 60 ne bude ništa, niti se ozbilnjije razbolijevaju a još manje da umiru!

  • zperenc 17.04.2022.

    Sta je opet nista od obnove pa ajmo i dalje trovati ljude s propagandom. Prošlo već 4 puta pa ajmo i peti… jadno očajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare