To je to što me zanima!

VIDEO Pucnjava u školi u SAD-u: Više je žrtava, uhitili napadača

Kako prikazuju snimke, više ambulantnih vozila i veliki broj policajaca okupljen je ispred škole, a tu je i jedan medicinski helikopter koji prevozi žrtve s mjesta tragedije
Vidi originalni članak

Više je ozlijeđenih s prostrijelnim ranama u pucnjavi u srednjoj školi Apalachee u američkom gradu Winderu, u Georgiji. Jedan čovjek je uhićen. Kako prikazuju snimke, više ambulantnih vozila i veliki broj policajaca okupljen je ispred škole, a tu je i jedan medicinski helikopter koji prevozi žrtve s mjesta tragedije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posebni agenti FBI-a stigli su u srednju školu Apalachee kako bi pomogli lokalnoj policiji, izjavio je glasnogovornik FBI-a za CNN. Učenici napuštaju školsku zgradu, a roditelje su obavijestili da hitno dođu po njih. Škola je također potvrdila da će učenicima kojima je potrebno organizirati prijevoz. Dužnosnici i dalje nisu službeno potvrdili što se dogodilo, koliko je točno ozlijeđenih te ima li ubijenih. 

EKSKLUZIVNO: DETALJI OPSADE Upao je na Rebro, otvorio torbu i repetirao pištolj: 'Zvat ćeš zaštitare?! E, sad ćeš vidjeti' DVOJICU SU UHITILI Pucnjava u Skoplju: Napadači ubili poduzetnika ispred šoping centra, zapucali i na policajce

Guverner Georgije, Brian Kemp, naredio je raspoređivanje svih dostupnih državnih resursa na mjestu tragedije.

- Pozivam sve građane Georgije da se pridruže mojoj obitelji u molitvi za sigurnost onih u našim učionicama, kako u okrugu Barrow, tako i širom države. Također ćemo nastaviti surađivati s lokalnim, državnim i federalnim partnerima dok prikupljamo informacije i dodatno odgovaramo na ovu situaciju - napisao je na X-u.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ante Portas 04.09.2024.

    Pocela skolska godina, nista novo. 2. amandman u svojem najboljem svjetlu.

  • Croatia will not forget 04.09.2024.

    U Hrvatskoj trebamo SVI biti sretni da su nas razoružali da nam sada mogu raditi što hoće , a zapitajmo se što bi se u Hrvatskoj svakodnevno dešavalo da je narod naoružan kao što si Aneri koji imaju deset puta bolji standard od orosječnog Hrvata !!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare