To je to što me zanima!

VIDEO Joe Biden održao govor: 'Jeste li vidjeli Trumpa sinoć? To je novi rekord za najviše laži!'

Ja nisam više mlad i ne hodam kao prije, ne govorim brzo kao prije, ne debatiram kao prije. Ali jednu stvar znam. Znam govoriti istinu, rekao je Biden u Sjevernoj Karolini
Vidi originalni članak

Joe Biden održao je svoj prvi predizborni govor nakon sinoćnje debate s Donaldom Trumpom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pozornicu je izašao uz ovacije i pljesak publike.

- Osigurat ćemo čistu pitku vodu, pristupačan brzi internet, kvalitetno obrazovanje za svako dijete u Americi. Osigurat ćemo našu granicu i zaštititi legalnu imigraciju. Za razliku od drugog tipa, mi ćemo se suprotstaviti diktatorima poput Putina jer se Amerika ne klanja nikome, nikome, nikome nikada - rekao je Biden. Dodao je da je Trump izrekao puno laži.

ZBUNJOZA NA SUČELJAVANJU VIDEO Pogledajte kako se Biden zbunio usred debate: 'Mislim da ni on sam ne zna što je rekao...'

- Jeste li vidjeli Trumpa sinoć? To je iskreno novi rekord za najviše laži izrečenih u jednoj raspravi. Lagao je o velikoj ekonomiji koju je stvorio. Lagao je o pandemiji koju je izazvao, ubivši milijune ljudi. Zatvorio je tvrtke, zatvorio je škole, izgubio svoje domove, ljude diljem ove zemlje - zaključio je.

TRAŽE NOVOG KANDIDATA? Panika među demokratima, nakon debate žele mijenjati Bidena: Je li to uopće moguće?

- Ja nisam više mlad i ne hodam kao prije, ne govorim brzo kao prije, ne debatiram kao prije. Ali jednu stvar znam. Znam govoriti istinu. Znam razlikovati dobro od zla. I znam raditi ovaj posao. I znam kako ustati kada se padne - rekao je Biden u Sjevernoj Karolini.

- Donald Trump će uništiti našu demokraciju, a ja ću je braniti. Jeste li sa mnom? - za kraj je upitao okupljene.

 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Miške 29.06.2024.

    Ima li još vozačku taj Bijeden?

  • Krugovalna Postaja 29.06.2024.

    Osigurat ćemo našu granicu i zaštititi legalnu imigraciju.... Trump izazvao pandemiju.... toliko o lažima. Nego, jesi ti vidio sam sebe?

  • dahvaul 29.06.2024.

    Ovoga hitno na sistematski i donijeti zakon  da preko 70 godina niko nemre bit predsjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare