To je to što me zanima!

U subotu sunčano i vruće. Sutra nas očekuje nagla promjena! Upaljen meteoalarm u 5 regija

Meteorolozi za nedjelju prognoziraju u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo i nestabilno mjestimice s kišom i pljuskovima s grmljavinom
Vidi originalni članak

DHMZ piše kako će danas prevladavati sunčano i vruće vrijeme, na kopnu ponegdje uz umjerenu naoblaku. Poslijepodne u gorju i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije uz jači razvoj oblaka lokalno može pasti poneki pljusak s grmljavinom. Vjetar većinom slab, na Jadranu od sredine dana umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 28 do 33 °C.

Za sutra prognoziraju u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo i nestabilno mjestimice s kišom i pljuskovima s grmljavinom. U Dalmaciji pretežno sunčano i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeverni, na Jadranu jugozapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 19, na Jadranu između 19 i 23. Najviša dnevna od 24 do 29, na moru između 28 i 32 °C.

REPORTAŽA NAKON OLUJE Katastrofa pogodila Slavoniju, ali ona se i dalje inati: 'Počet ćemo se kupati po tavanima...'

Što se upozorenja tiče, danas je u Hrvatskoj sve mirno, a za sutra je upaljen žuti meteoalarm za pet regija i to riječku, gospićku, zagrebačku, karlovačku i osječku. Kako navode, opasnost je od grmljavinskog nevremena koje bi Hrvatsku mogli pogoditi već i kroz noć.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 29.07.2023.

    Onda se malička na slici mora obući, odjenuti nešto……

  • tuti fruti 11 29.07.2023.

    Nabroji regije jer kod vas su regije u njemačkoj americi?

  • XHrvat1🇭🇷 29.07.2023.

    Daj ne seri DHMZ,na slici izgleda kao da će sutra bit svugdje kiša a zapravo sutra će bit samo u Zagrebačkoj,Karlovačkoj i Međimurskoj.(tako se vidi u drugoj slici)

Komentiraj...
Vidi sve komentare