To je to što me zanima!

Težak život u Londonu: Kako je Ivica oronuo u godinu dana

Todorić je promijenio tri četvrti u Londonu, iz elitnog, 'kraljevskog' kvarta Kensington, otišao je u također elitnu četvrt Belgravia. Nakon toga se preselio u industrijsku zonu pa se vratio u Belgraviju
Vidi originalni članak

Godinu dana Ivica Todorić boravi u Londonu kamo je pobjegao nakon što su otkriveni problemi u Agrokoru. Isprva optimističan smiješak, splasnuo je, a lice bivšeg Gazde više ne djeluje kao da 'puca od zdravlja'.

 

Inače, Todorić je promijenio tri četvrti u Londonu, iz elitnog, 'kraljevskog' kvarta Kensington, otišao je u također elitnu četvrt Belgravia. Nakon toga se preselio u industrijsku zonu da bi se ipak vratio u Belgraviju. Iz elitnog londonskog kvarta, izgledno je, preselit će u Remetinec.

Podsjetimo, sudac Visokog suda u Londonu Duncan Ouseley odbacio je u četvrtak zahtjev Ivice Todorića da mu se odobri pravo na žalbu te je time presuda postala pravomoćna, a Ivicu čeka izručenje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • patagonija1 26.10.2018.

    Kako nebi oronuo nakon tolikih političkih progona ?

  • projekt_venus 25.10.2018.

    Mene zanima što je Todorić mislio kako će njegov biznis na kraju završiti? Mislio je da će umrijeti prije toga, pa neće za ništa odgovarati? Gadno je kada se spetljaš sa lopovima većim od samog sebe

  • sake333 25.10.2018.

    Barem plaće nisu kasnile u njegovoj firmi

Komentiraj...
Vidi sve komentare