To je to što me zanima!

Škoro: Smijenio sam Peternela, a on mi je zaprijetio obračunom

Ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše, napisao je Škoro
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro je na svom Facebook profilu objavio da je smijenio Igora Peternela koji mu je navodno nakon toga zaprijetio obračunom.

Nakon što je Škoro smijenio Igora Peternela mjesta predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora, Škoro tvrdi da mu je Peternel nakon toga prijetio obračunom.

Škoro se osvrnuo na sve u objavi na svom Facebook profilu koju prenosimo u cijelosti.

''Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mijenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu 'zaprijetio' da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom.

Samo da znate, ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše.

NE VIDI SE KRAJ Stranke godinama muljaju s novcem poreznih obveznika

Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu'', napisao je Škoro u svojoj objavi.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 14.08.2021.

    Od početka su bili nebitni, sada još više i totalno. Hrpa jadnih političkih manipulanata.

  • jozicalen9 14.08.2021.

    I nastavlja se rat i propaganda u domovinskom lopovskom pokretu jer nema više šta za ukrasti i opljačkati, sve mafija i probisvijeti.

  • 13.08.2021.

    sude nam lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare