To je to što me zanima!

Prijatelji poginule djevojke (20) polažu svijeće, cvijeće i poruke na mjestu strašne nesreće

Okupljeni prijatelji poginule djevojke ostavili su na mjestu nesreće brojne svijeće, cvijeće, plišane igračke i poruke. Na djevojku je u noćnim satima naletio motociklist. Preminula je u kolima Hitne pomoći
Vidi originalni članak

Oko 20.30 prijatelji poginule djevojke (20) okupili su se na mjestu sinoćnje tragedije. Položili su svijeće, cvijeće, poruke, fotografije, plišane igračke i fotografije kod studentskog doma Stjepan Radić na zagrebačkom Jarunu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tužan prizor na Savi 

Podsjetimo, djevojku je udario motocikl koji je na nju naletio oko 0:45 sati. Motociklist (21) je u nesreći zadobio teške ozljede i prevezen je u bolnicu.

TUGA NA JARUNU Prijatelji djevojke (20) shrvani, svjedoci tvrde: 'Motocikl je brzo jurio, jedan korak bi je spasio'

Nakon naleta na djevojku, motorom se nastavio nekontrolirano kretati, prešao je preko južne trake i izletio van ceste. Naletio je potom na rubni kamen i u stup javne rasvjete. 

Djevojka (20) je od posljedica nesreće preminula u vozilu hitne pomoći, rekli su iz Općinskog državnog odvjetništva. Teško ozlijeđenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gdje su ga zadržali na liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • Joza Prezaduzeni 27.06.2021.

    Da je meni ubio djete ja bi mu sam sudio

  • Kraljev sud 27.06.2021.

    Koliko moraš biti glup, što je radila vani. Zašto gospodin to pita? Da nije i on slučajno motoristi a mi svi ostali da se zatvorio u sa ostane i da vam ulice budu prazne. Ludujmo motoristi, a ne nećete ima i za vas doći naplata.

  • Bravo sve si tocno napisao. Pametnom dosta 👏👏🙌🙌 27.06.2021.

    Pocivaj u miru Bozjem drago dijete Obitelji iskrena sucut 🙏 😭

Komentiraj...
Vidi sve komentare