To je to što me zanima!

Juričan podnio prijavu za žig HDZ-a, no HDZ ga ne da: 'Prvo su mi oteli ime, sada žele i žig'

Juričan je prijavio žig i to je objavljeno u službenom glasniku, no da bi postao i vlasnik, moralo je proći 60 dana da nitko ne prigovori. HDZ je ipak reagirao na vrijeme
Vidi originalni članak

Dario Juričan je na Facebook profilu Gradonačelnik svemira objavio kako je 11. kolovoza ove godine podnio Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo prijavu za registraciju žiga HDZ-a. 

- To sam učinio nakon provjera u svjetskim i hrvatskim registrima koji su na dan podnošenja prijave pokazivali da je žigu HDZ-a istekla registracija 1.8.2021. - napisao je. 

NOVI MILAN BANDIĆ Pobijedio ministra i promijenio ime: 'Halo, dobro jutro. Ovdje Milan', javio nam se Juričan

Njegova objava izašla je u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva, no, nakon toga dolazi i prigovor HDZ-a. 

- Prvo su mi oteli ime, sad žele i žig - napisao je i dodao kako HDZ-ova odvjetnica od njega traži naknadu troškova od 2375 kuna. 

- Odvjetnica Dlačić neutemeljeno žica naknadu troškova čime su meni, direktoru ugledne tvrtke Milan Bandić usluge protuusluge jdoo, izazvane duševne boli u vrijednosti 2376,00 koje zahtijevam da mi budu plaćene s naznakom: Isprika za neutemeljeno žicanje i nadoknada duševnih boli. Račun će biti ispostavljen po primitku uplate - napisao je Juričan. 

DETALJI IZA KULISA Tko je zaslužan za ekspresne otkaze šefovima Holdinga? Dva Bandićeva čovjeka iz sjene

Juričan je prijavio žig i to je objavljeno u službenom glasniku, no da bi postao i vlasnik, moralo je proći 60 dana da nitko ne prigovori. HDZ je ipak reagirao na vrijeme, i oni su prijavili vlasništvo i prigovorili na Juričanov zahtjev, tako da na kraju tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. teško može postati vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Passepartout 22.12.2021.

    Stara indijanska poslovica kaže - Kad primijetiš da jašeš mrtvog konja, sjaši.

  • 22.12.2021.

    Zova se Milan Bandić,tako se predstavlja zar ne??? Ćime on provocira ypokojnog gradonsčelnika??? Što su mu skrivile bandićeva kćer i supruga??? Novinari istraživači provjerite koliko dobio love za svpje filmove i kako potrošio tu lovu. P. S. Juričan ovo postalo dosadno..... Treba znati kaf promjeniti temu ali to tebi neide. Bilo ti dobro ktenulo

  • Orfej 22.12.2021.

    Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare