Obavijesti

Sport

Komentari 32

Alves: Mrzim sve što okružuje nogomet i ne pripadam tome

Alves: Mrzim sve što okružuje nogomet i ne pripadam tome
1

Barcin desni bek Dani Alves nezadovoljan je nogometnim okruženjem i svime što dolazi u tom paketu. Kaže da, kao i on, svatko ima mane, ali on je barem iskren

VIDEO

Brazilska i Barcelonina zvijezda Dani Alves je u Japanu gdje 'blaugrana' igra protiv Guangzhoua u sklopu Svjetskog klupskog prvenstva.

Međutim, kako se Brazilac snalazi na Dalekom Istoku? Je li zadovoljan? Pretpostavljamo da i nije previše. Japanski paparazzi znaju biti vrlo neugodni, klupska procedura, raspored i aktivnosti se moraju poštivati... Cijela farsa postoji oko tih međunarodnih susreta, a upravo je "nogometno okruženje" nešto što Alves ne voli.

- Mrzim što okružuje nogomet. Živim u tom svijetu, ali ne pripadam mu. Kao i svatko, imam svoje mane, ali sam iskren. U nogometnom svijetu se puno laže i postoji puno interesa - požalio se Alves pa nastavio:

- Ja sam otkačen lik. Netko tko u potpunosti živi svoj život i iskorištava svaki trenutak. Ja sam pozitivno otkačen lik. Jedva da gledam TV, a volim i pokazati svoju osobnost kroz način odijevanja. Biti normalan je dosadno. Kad nam klub da (sponzorski) automobil, moj je onaj najšareniji. Volim takve stvari.

Alves je priznao i što će raditi nakon što više ne bude igrao nogomet.

- Stavit ću ruksak na leđa i putovat ću svijetom. Nogomet ću gledati, ali neću živjeti u njemu - zaključio je brazilski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić
Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja
VELIKO SRCE

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć