Obavijesti

Sport

Komentari 1

Albanci uvjerljivi u generalki uoči Eura, šok i debakl Engleza!

Albanci uvjerljivi u generalki uoči Eura, šok i debakl Engleza!

Suparnik Hrvatske u skupini na Europskom prvenstvu je uvjerljivo slavio u posljednjoj pripremnoj utakmici. Njemačka je jedva pobijedila dok je Engleska doživjela šok i izgubila na Wembleyju od Islanda

VIDEO

Nogometna reprezentacija Albanije je u mađarskom Szombatelyu svladala Azerbajdžan 3-1 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Euro u Njemačkoj, gdje su u skupini s Hrvatskom, Italijom i Španjolskom.

Pogotke za Sylvinhove izabranike postigli su Nedim Bajrami (11), Rey Manaj (81) i Qazim Laci (87). Strijelac za Azerbajdžan bio je Akshin Gurbanli (90+1) koji je u 77. minuti ušao umjesto Dinamovog napadača Mahira Emrelija.

Dinamov napadač u albanskoj reprezentaciji, Arber Hoxha, ušao je u igru na početku drugog poluvremena.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Albanci prvu utakmicu na Euru igraju 15. lipnja protiv Italije, a četiri dana poslije će se suprotstaviti izabranicima Zlatka Dalića.

Šok su u petak doživjeli navijači engleske reprezentacije, koja će prema Njemačkoj otići s porazom od Islanda, koji je slavio s 1-0 u pripremnom dvoboju na Wembleyju. Jedini pogodak postigao je Jon Dagur Thorsteinsson u 12. minuti.

Englezi su istrčali u kombiniranom sastavu, a od 13 udaraca prema golu, samo je jedan išao unutar okvira.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Domaćin Eura Njemačka je u Moenchengladbachu svladala Grčku sa 2-1, golovima Kaija Havertza (56) i Pascala Grossa (89). Grci su vodili od 33. minute golom Georgiosa Masourasa.

I Njemcima je to bila zadnja provjera pred Euro.

Poljaci su na Nacionalnom stadionu u Varšavi nadigrali Ukrajinu sa 3-1, a sva tri gola su postigli u prvih 30 minuta. Strijelci su bili Sebastian Walukiewicz (11), Piotr Zielinski (16) i Taras Romanczuk (30). Za Ukrajice je strijelac bio Artem Dovbik (41).

Škotska i Finska su na Hampden Parku u Glasgowu odigrali 2-2. Škoti su imali dva pogotka prednosti autogolom Hoskonena (54) i golom Shanklanda (58), ali su Finci izbjegli poraz zahvaljujući Kallmanu (72) i Antmanu (85-11m).

Rumunjska u Bukureštu nije uspjela pobijediti Lihtenštajn, niti postići pogodak pa je završilo 0-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima