Obavijesti
komentari
Ako je plijesan zahvatila samo dio kruha, svejedno bacite cijeli
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ARMADA10
Aa gdje nać pravi kruh danas ??? U podne mogu čavle tuć s njim
ta
Hahah doslovno
ka
neznam,ja uzimam običan bijeli i pola dana je ok . da bude navečer mekan stavim ga u vrećicu(najlonsku) .u drugo nije tvrd.
ARMADA10
Znači kupim kruh i najbolje ga odmah vakumirat🤣🤣🤣🤣🤣
ka
znači ti ga pustiš vani na zraku po tome ili ga spremiš u nešto
ARMADA10
Ne pustim all gledaj ako fetu izrežem a on šupalj ko francuski sir onda što reć
ka
svi smo u pravu, jer zavisi gdje i kod koga kupujemo! bijeli iz pekare kod mene i onaj iz plodina npr je dan i noć meni. 
ARMADA10
Hoćeš reć da je bolji iz plodina
ka
ne, barem meni
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .