Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ajduković igra meč karijere s Nadalom. Evo gdje pogledati

Ajduković igra meč karijere s Nadalom. Evo gdje pogledati

Duje Ajduković (23) u polufinalu ATP 250 turnira u Bastadu igra protiv Rafaela Nadala (38), jednog od najvećih igrača koje je tenis ikada imao

VIDEO

U Bastadu je već ostvario više ATP pobjeda nego u cijeloj karijeri čime je osigurao glavni ždrijeb Umaga koji ga je, potom, spojio s teškim protivnikom. Igrat će protiv talijanskog predstavnika Luciana Darderija, 35. tenisača svijeta.

No, prije toga - poslastica. I velika čast, prije svega. Duje Ajduković (23) u polufinalu ATP 250 turnira u Bastadu igra protiv Rafaela Nadala (38), velikog Španjolca za kojeg je suvišno trošiti riječi. Rafa se, ustvari, u Švedskoj uigrava za Olimpijske igre gdje će nastupati u singlu, ali i u paru s Carlosom Alcarazom.

Dvije top 100 pobjede

No, pustimo Rafu na trenutak. "Veća njuška" ove priče je mladi Splićanin koji je do polufinala zemljanog turnira u Švedskoj ostvario dvije pobjede protiv top 100 tenisača. Bio je bolji od Monteira i Kotova te će u meču karijere dobiti šansu pobijediti jednog od najvećih koje je ovaj sport uopće imao.

Nadal je ovaj turnir u Bastadu osvojio davne 2005. godine, a ovo mu je prvo polufinale nakon Wimbledona 2022. godine kada je i prije početka meča predao dvoboj Australcu Kyrgiosu.

Ajduković igra za prvo ATP finale

A Ajduković će igrati za svoje prvo ATP finale ikada i cijela Hrvatska će biti uz njega. Pobjednik ovoga meča će na boljeg iz ogleda Argentinca Thiaga Agustina Tirantea i Portugalca Nune Borgesa.

A prijenos spektakl na zemlji moći ćete uživo gledati na kanalima Sport Kluba! Meč će ići na drugom kanalu (Sport Klub 2) i počinje u 13 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone