Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
nije pametno mikserom miksati krumpir..bolje je to uraditi s ručnom gnječilicom..
Dk
a zašto...?
Dk
probala sam jednom i to je bilo kao ljepilo..
Dk
moja miksa , ne uvijek ali većinom....( mikserom ) ...a ja kad pravim onda imam recept i sa onim štapnim mikserom , onim za sjeckanje i mogu ti reči da bude dob Prikaži još ↓
Dk
sa štapnim nisam probala...i ne stavljam mlijeko nego maslac i vrhnje..
zloća😈
Jedno vrijeme sam miksala s mikserom, ne ispadne ljepljiv:) a sad s rucnom gnjecilicom.. vidis nikad nisam probala s vrhnjem, ja uvijek mlijeko:)
Dk
Uvjek mikserom miksam.. Nikad mi ne ispadne ljepljiv. I nisam ni ja nikad sa vrhnjem probala. Al bas hocu.. ;))
Dk
Ja radim s domaćim "kajmakom" od naših snaša. Vrhnje bude kiselkasto, ali domaći kajmak je savršen za pire. Iako naviše volimo restani.
Dk
stavim samo jednu žlicu vrhnja a ostalo maslac...tak da se ne osjeti vrhnje..kod nas nema kajmaka,
Dk
Ma to ti je ono "sir i vrhnje" od kumica, u Slavoniji kažemo sir i kajmak od snaše. U stvari domaće vrhnje.
Dk
aha..mislila sam na pravi kajmak..jednom sam to probala domaći iz Crne gore..bilo je jako fino..
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .