Požurite na kioske po zimsko izdanje novog magazina Skuhatćute s više od 125 recepata na raskošnih 100 stranica. Uživajte u mirisima i okusima zime uz recepte za blagdanske delicije
125 blagdanskih recepata na jednom mjestu - u Skuhatćute!
Uživajte uz najbolja mesna pečenja, priloge i umake za bogati blagdanski stol. Inspirirajte se receptima za mirisne blagdanske slastice - maštovite kolače i slatke tople napitke. Požurite na kioske po zimsko izdanje novog magazina Skuhatćute s više od 125 recepata na raskošnih 100 stranica.
![](https://img.24sata.hr/fGEJ-15vXfm_um1VlRdSd-l_N70=/622x0/smart/media/images/2017-49/slastice_11548578_l.jpg)
Pripremite raskošnu blagdansku puricu, junetinu u vinu ili marinirana rebarca prema receptima Marija Vešligaja, chefa restorana Brewbites, ili bogatu zimsku tortu, božićni voćni kolač i čokoladne kuglice prema receptu Žakline Troskot, vlasnice slastičarnice Amelie. Ne zaboravite ni na blagdanski post i pripremite slasne morske delicije uz najbolje recepte s ribom i morskim plodovima.
![](https://img.24sata.hr/RHJjX9vr7f9HET9goYNhFftJVI4=/622x0/smart/media/images/2017-49/pecenja_15542649_l.jpg)
Počastite se primjerice finim namazom od bakalara ili oradom s pjenicom od cvjetače uz recepte koji nam je otkrila Zrinka Šare, voditeljica zagrebačkog restorana Bota Šare. Donosimo i preporuke za vrhunske blagdanske pjenušce i vina, kao i zanimljivu priču o vinaru Tomislavu Tomcu i njegovom svjetski priznatom pjenušcu Amfora.
![Suckling pig roulade](https://img.24sata.hr/yTgIIZ-gO6LPlQraO5_-mNyY-TM=/622x0/smart/media/images/2017-49/pecenja_stockfood_11439919_hires.jpg)
Dočekajte novu 2018. godinu uz kreativne ideje za slasni doček, ukusne zalogaje i pjenušave koktele. Tu su i recepti iz novog Aperitivo bara, chefa Vlade Simića i koktel majstora Vjenceslava Madića – Kishonija. Uživajte u dočeku uz pate od pačjih prsa, mousse od pileće jetrice rolice od bifteka...
![Tasty Hungarian goulash soup bograch and ingredients. horizontal](https://img.24sata.hr/3sVLyzpikIJMfszMB7K8xGjsnpQ=/622x0/smart/media/images/2017-49/jusno_skuh_thinkstockphotos-628856864.jpg)
Aromatizirajte jela najboljim blagdanskim začinima uz recepte iz kuhinje nutricionistice Sanje Ćosić, uljepšajte hladna jutra uz ideje za bogati doručak, ugrijte se uz topla jela na žlicu...
Skuhatćute je u prodaji po cijeni od 20 kuna.
Kuhajte s nama i oduševite najmilije blagdanskim poslasticama.
![](https://img.24sata.hr/Vi6ENyJkOA7hkk3BFZc4iJSEPF4=/622x0/smart/media/images/2017-49/slastice_87039731_l.jpg)