Obavijesti
komentari
10 recepata za prefine kolače: Štrudle, gibanice, torte, pite...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Međimurska gibanica izgleda nespojivo, mak, jabuka, orasi, sir...ali vrijedi probati...
Deaktivirani korisnik
Meni je to itekako spojivo :) Samo ova na slici tu ne izgleda baš dobro.
Dk
vilo, to je prava poslastica, vrijedi probati, zasluzeno prvo mjesto medu gibanicama
Dk
pp.. i ne izgleda tako, slika je skroz pogresna
Deaktivirani korisnik
blijeda, tanki slojevi..tko zna kakva je to slika :)
Dk
pp, uopce nije reprezentativna...sva cetiri nadjeva moraju se lijepo vidjeti izmedu listova tijesta, maka na slici kao da ni nema
Deaktivirani korisnik
radim međimursku gibanicu često, jednom sam vili provalila da radim prekmursku gibanicu jer imaju i slovenci svoju verziju da tako kažem, haha, čak se se i spor Prikaži još ↓
Dk
prekmursku gibanicu cesto mijenjaju sa medimurskom jer su vrlo slicne, razlika je u nekim finesama.. ja sam medimursku probala na jednoj festi i zatrazila rece Prikaži još ↓
Deaktivirani korisnik
zahvalan kolač, izdašan, ukusan, lijep za vidjeti, ma sve super :) koje su finese u pitanju kod razlike između naše i slovenske?
Dk
malo drugacija priprema i vrsta kora je u pitanju,
Deaktivirani korisnik
aha, jela sam ja i njihovu ali tko se više sjeća :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .