Obavijesti
komentari
10 recepata naših baka za fine domaće juhe - iz starih kuharica
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Ja bum se osvrnula na pranje povrća, naravno da se pere cijelo a ne nasjeckani, jer zmazanoća ulazi u odrezane šnite. Najviše mrzim kad neke žene gule krumpir a da ga prije toga ne operu.
Potpisujem!
Ambiss
Ja ga ogulim i onda oper, a salatu nikad ne perem i niti prerm gljive i još sam uvijek živ i zdrav i svi oni koji su jeli kad sam pekao roštilje ili nešto drugo Prikaži još ↓
Dk
Je, odrasla sam sa srebrnom žlicom u ustima!!!!Kolka god sirotinja bili moja baka najviše je pazila na higijenu. Možda prije 60 godina, kad nije bilo svih moguć Prikaži još ↓
Ambiss
-Bakovac- ja samo rukom maknem sa gljiva i salete,ajde dobro ako je stvarno prljva onda operem,ali zato uvijek biram da je roba što bolja,a ne znam ja sam navik Prikaži još ↓
Dk
Gljive,pogotovo ubrane u šumi i ja sa pemzlom potepem. A kad vidim puža na šalati, ili strižavku, naježim se.
Dk
Mislim da je sada zabranjen Tuberite, s kojim su "pudrali" krumpir da ne klija. Pa ga ti oguli bez pranja, na rukama preneseš isti na oguljeni krumpir. Nema te Prikaži još ↓
Ambiss
-Bakovac-ja sam tako odrastao i tako mi je ostalo, ok kad je nešto baš prljavo naravno da se opere ali ovo , tipa pomadora ili paprika ,baš rijetko kad perem.
ilmare
I juhe sve na masti ?.... Onda mi je draže namazati mast kruh,posuti sol ,crvenu papriku i narezanu kapulu...
Ambis, jabuku iz svog voćnjaka ne moram prati ali onu iz trgovačkog centra je upitna što zbog pesticida što zbog onih koji moraju deset put opipati proizvod pri Prikaži još ↓
Kuham ama baš sve na masti! Osim ribe.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .