Obavijesti
komentari
10 recepata iz 1952.: Sarma, paprikaš, fileki, krumpir, juhe...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Šta ima bolje od dobre sarme i pirea? :) ja ne pratim recept, sve 'od oka'
Mthesecond
To je klasika,tko to ne voli :))) I bolje da se ne gleda u "papir",bolje improvizirati :)) p.s moram pohvaliti tvoj avatar,bas onako jedna fina umjetnicka slic Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .