To je to što me zanima!

Sealana zaključila pretprodaju s 6 milijuna dolara – Airdrop dolazi 2. srpnja

Pretprodaja Sealana (SEAL) tokena službeno je završena 25. Lipnja, prikupivši više od 6 milijuna dolara. Sljedeći korak za ulagače je emitiranje, koje će se održati 2. Srpnja u 13:00 h po UTC-u, prema informacijama koje su otkrili programeri
Vidi originalni članak

Istovremeno s prvim valom airdropa, SEAL token će biti dostupan za trgovanje na Solana DEX-ovima, uključujući Birdeye.

Iako je emitiranje zakazano za 2. Srpnja u 13:00 UTC, članovi Sealana zajednice imaju mogućnost nastaviti kupovati SEAL tokene do 1. Srpnja u 13:00 UTC, jer pretprodaja nije u potpunosti rasprodana i još uvijek ima dostupnih tokena.

Najnovije o Sealana airdropu i novoj opciji za kupovinu nakon lansiranja

Osobe koje kupe SEAL nakon 13:00 UTC 1. Srpnja neće dobiti svoje tokene u prvom valu emitiranja, ali bit će organiziran sekundarni airdrop za sve kupce tijekom tog razdoblja.

Također, razvojni tim planira ažurirati widget za pretprodaju na Sealaninoj web stranici na OTC platformu s određenom cijenom nakon emitiranja 2. Srpnja. To će omogućiti članovima zajednice da kupe SEAL tokene izravno s web stranice Sealana projekta bez potrebe za posjetom DEX-ovima.

Interes za Sealanu ostaje visok, a mnogi su entuzijastični zbog skorog lansiranja projekta, što bi moglo potaknuti porast cijene kako se potražnja bude povećavala.

Sealana - vraćanje meme coinima uz fokus na zajednici i zdravlju ulagača

Ponuda Sealane privukla je pažnju u posljednjih nekoliko mjeseci zbog svog jednostavnog humora i predanosti izgradnji zajednice.

Umjesto da se natječe s drugim visokotehnološkim projektima kao što su AI, GameFi ili DeFi, Sealana se pojavila kao pravi meme coin, vraćajući se korijenima slično kao što je Dogecoin učinio prije desetak godina. Nudi jednostavan, zabavan dodatak vašem portfelju bez obećanja brzih i velikih povrata.

Sealana nije samo još jedan meme coin. On nosi poruku kritike prema trenutnoj maniji oko meme coina, gdje su mnogi ulagači postali opsednuti potragom za sljedećim velikim hitom u Solano ekosustavu. Projekt naglašava važnost zdravlja ulagača, ne samo financijskog, već i emocionalnog, u vremenima kad je sektor meme coina postao najuzbudljiviji dio kripto tržišta.

Posjetite Sealana sajt

Idi na 24sata