To je to što me zanima!

PlayDoge prikupio 5,8 milijuna dolara u ICO-u - Hoće li eksplodirati?

PlayDoge (PLAY) prikupio 5,8 milijuna dolara u svojem ICO-u, izazivajući hajp među investitorima P2E prostora. U svijetu brzorastućih kriptovaluta, PlayDoge se ističe kao revolucionarni meme token koji spaja nostalgičnu zabavu s modernom tehnologijom blockchaina
Vidi originalni članak

Inspiriran kultnim Tamagotchijem, ovaj novi digitalni ljubimac donosi igračima ne samo zabavu nego i mogućnost zarade kroz inovativnu Play-to-Earn mehaniku. Sa svojim impresivnim ICO-om i obećavajućim planovima za budućnost, PlayDoge postaje predmetom velikog interesa u kripto zajednici, obećavajući moguću eru P2E igara u drugoj polovici 2024. godine.

PlayDoge - revolucija Tamagotchija u svijetu blockchaina

PlayDoge donosi revoluciju iz prošlosti direktno u svijet blockchain tehnologije. Zamislite da možete usvojiti virtualnog ljubimca, inspiriranog kultnim Tamagotchijem iz 90-ih, ali s dodatnom mogućnošću zarađivanja novca.

Kroz igru, igrači brinu o svojim ljubimcima, sudjeluju u avanturama s bočnim pomicanjem i zarađuju PLAY tokene za svoje aktivnosti. Osnovna petlja igre vrti se oko ovih interakcija. Svaka uspješna aktivnost i svladani izazov nagrađuju igrače PLAY tokenima, integrirajući ih u originalni kripto ekosustav PlayDoge.

No, PlayDoge nije samo igra – nudi i mogućnost stakinga, omogućujući vlasnicima PLAY tokena pasivni prihod. Procijenjeni godišnji prinosi trenutno su impresivnih 124%.

Interes zajednice je značajan, s više od 151 milijuna PLAY tokena već uloženih. Dvostruki pristup kombinacije Play-to-Earn mehanike i stakinga privukao je pozornost kripto zajednice. PlayDogeov Twitter prati više od 5500 ljudi, dok Telegram kanal broji 6800 pretplatnika. PLAY se također nalazi na 5. mjestu na CoinSniperovoj listi nadolazećih kripto lansiranja.

Posjetite PlayDoge

PlayDoge ICO - Rapidno rastući meme token privlači pažnju s više od 5,8 milijuna dolara prikupljenih u prvom mjesecu

PlayDogeov ICO privlači veliku pažnju. Od svog lansiranja 28. Svibnja, prikupio je impresivnih 5,8 milijuna dolara u roku od samo mjesec dana - značajan uspjeh za novi meme token.

Trenutno, potencijalni ulagači mogu nabaviti PLAY tokene po cijeni od 0,00514 dolara svaki. Međutim, ova povoljna cijena neće dugo trajati jer se povećava svakih nekoliko dana, zbog strukture ICO-a koja je fazama. Ulagači mogu sudjelovati u ICO-u koristeći ETH, BNB, USDT ili kreditne/debitne kartice.

Što slijedi nakon završetka ove faze? Prema PlayDogeovom whitepaperu, razmatra se listanje na DEX-ovima nakon ICO-a. Iako detalji još nisu objavljeni, s obzirom da je PLAY na BNB lancu, moguće je da će se pojaviti na popularnim platformama poput PancakeSwap-a.

Što se tiče samih tokena, polovica od 9,4 milijarde zaliha namijenjena je ICO investitorima. Preostali dio bit će raspodijeljen za nagrade zajednici, staking, likvidnost, marketing i operativne troškove projekta. Evidentno je da razvojni tim želi stvoriti održivu platformu za budućnost.

Hoće li PlayDoge postati novi hit u P2E igrama?

S već prikupljenim milijunima u ICO-u, budućnost PlayDoge tokena izgleda obećavajuće. No, hoće li PLAY zaista doživjeti eksploziju cijene nakon što se pojavi na tržištu?

Postoje određeni čimbenici koji idu u prilog ovom tokenu. Projekt je već prošao kroz reviziju SolidProof, što je priznato ime u svijetu sigurnosti blockchaina. Ovakav rani fokus na transparentnost može pomoći u izgradnji povjerenja, što je ključno u industriji koja je često pogođena prevarama.

Također, PlayDoge je privukao pažnju nekoliko popularnih kripto YouTubera. Utjecajne osobe poput Matthewa Perryja i Crypto Mischiefa spomenule su PLAY, izlažući token svojoj velikoj online publici. Ovakva vrsta medijske pažnje može biti vrlo vrijedna na tržištu gdje se hype često pretvara u stvarne promjene cijena.

Konačno, nostalgija povezana s igranjem PlayDoge igara i rastući interes za P2E projekte mogu stvoriti savršenu oluju potražnje.

Trenutno, P2E prostorom dominiraju tokeni poput FLOKI, NOT i AXS. Ako tim iza PlayDoge uspije pružiti izvanredno iskustvo igranja igara, mogli bi jednostavno iskoristiti ovu unosnu priliku u drugoj polovici 2024. godine.

 Posjetite PlayDoge

 

Idi na 24sata