To je to što me zanima!

Huawei Watch 3 i dalje ima jaku bateriju i sad mjeri temperaturu

Watch 3 prvi je Huaweijev sat s Harmony OS operacijskim sustavom. Jaka baterija i dalje je jedan od najjačih aduta. U Pro verziji ona može izdržati i do tri tjedna s jednim punjenjem
Vidi originalni članak

Huawei Watch 3 nova je generacija Huaweijevih satova, koje pokerće Harmony OS 2 kojim žele ponuditi nove načine povezivanja s Huwei uređajima na Harmonyju, a prvi put uključuje i novi senzor visoke preciznosti za mjerenje temperature kože, navode iz kineske kompanije. Tu su još i senzori za pranje ruku i otkrivanje pada.

- Novi pametni satovi neovisni su, pametni i moćni poput pametnih telefona. Dizajnirani su kako bi svakodnevni život učinili praktičnijim nego prije - rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei Consumer BG.

- Praćenje zdravlja i tjelesne spreme oduvijek je bila jedna od prednosti naših nosivih uređaja, a ovaj put uključili smo i mjerenje temperature kože, otkrivanje potrebe pranja ruku i pada, kako bismo ponudili potpuniji set funkcija korisnicima koji žele imati bolju kontrolu nad svojim zdravljem - dodao je.

Što se dizajna tiče, kućište od nehrđajućeg čelika nadopunjeno je zakrivljenim 3D staklom s velikim ekranom, a sa satrane je i rotirajući kotačić koji omogućuje jednostavno upravljanje najvažnijim funkcijama i nudi taktilne povratne informacije.  HarmonyOS 2 također donosi posve novo korisničko sučelje s menijem aplikacije za pokretanje mreže koji nadopunjava 3D rotirajuću krunu, kako bi pružio ugodnije korisničko iskustvo.

Uz nove maske i remenje, jedna od najboljih opcija novog sata je eSIM podrška kojojm ćete moći biti potpuno neovisni od mobitela, a dolazi i s instaliranom AppGallery trgovinom pa ćete moći instalirati dodatne aplikacije.

Satovi Watch 3 serije nude više od 100 režima vježbanja, a uz senzore za temperaturu i otkrivanje pada proširili su popis funkcija praćenja zdravlja. 

Baterija je i dosad bila jedan od aduta Huaweijevih sata, a Watch 3 u smart načinu može raditi 3 dana, 14 dana u ultra-long modu, dok kod Watch 3 Pro verzije sata to se može produljiti na 21 dan. Inače, sat dolazi u Active, Classic i Elite izdanju, dok HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi u Classic i Elite izdanju.

Uz sat, neki dan je Huawei predstavio i FreeBuds 4 slušalice koje se odlikuju prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke na svijetu.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.06.2021.

    Odlican sat 👏

  • VOLBEAT 09.06.2021.

    Može li te testirati na koronu?

  • 08.06.2021.

    i koliko telemetrije šalje na kineske servere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare