To je to što me zanima!

Braća Sinković u polufinalu OI: 'Prva utrka da smo zadovoljni'

Krenuli su nešto rezerviranije i čuvali snagu, a onda u završnici daleko odmakli prvim konkurentima Rumunjima. Martin i Valent Sinković za finale će se boriti u srijedu ujutro
Vidi originalni članak

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u polufinale dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Parizu u nedjelju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Braća Sinković su svoje četvrte olimpijske igre otvorili pobjedom, u svojoj kvalifikacijskoj skupini bili su prvi s vremenom  6:35.28, dok su drugi bili Rumunji Florin Arteni i Florin Sorin Lehaci (6:40.29), a treća litavska posada (6:44.59). Sinkovići su krenuli nešto laganije u utrku i prvu polovicu držali treće pa drugo mjesto, a onda dali gasa i autoritativno odradili završnicu.

- Jako smo zadovoljni, dobro smo odveslali utrku. Nismo ništa silili u startu, nego smo kroz sredinu utrke htjeli odraditi što bolje i prezadovoljni smo. Očekivali smo više od Rumunja, ali tko zna kakvi će biti u polufinalu. Sada znamo što treba raditi dalje, imamo iskustva i jedva čekamo polufinale i finale - rekao je Valent Sinković.

- Prva utrka ove godine da mogu reći da sam skroz zadovoljan i to mi jako drago. Vidjet ćemo u polufinalu, druge grupe su bile dosta gušće i neće biti ovako lagano. Trebat će još bolje odveslati, ali vjerujem da možemo i pokazali smo sada da smo opet u borbi za vrh i vjerujem da ćemo se boriti za zlato - rekao je Martin Sinković.

Polufinale je na rasporedu u srijedu 31.srpnja s početkom u 10.34 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • David11111 28.07.2024.

    Mora se priznat da Pripremu i dizanje forme imaju na razini Dokovića bas impresivno..jer kako objasnit da tolko dugo imaju katastrofa rezultate i onda 3 dana prije finala briljiraju i razvale ..svaka čast njihovom kondicijskom treneru to je top razina , ono u rangu Dream team stozera, Cityjevih kondic.trenera i Dokovicevog stozera za pripremu..ajde da u necem pratimo trendove i ispred svih smo

  • Njofra27 28.07.2024.

    Bravo braćo 🇭🇷❤️

  • GF1 Goran 28.07.2024.

    Ovaj portal ne mozeš otvoriti da ti ne dodju 5 reklama odjednom i 5 videa koje ne mozeš skloniti. Kakav je ovo portal

Komentiraj...
Vidi sve komentare