To je to što me zanima!

Zašto je Dinamov travnjak u lošem stanju? Član uprave to mora objasniti izvršnom odboru

Dinamo je uvijek imao najbolji travnjak u Hrvatskoj, ako ne i šire, ali on je danas u lošem stanju. Igrači stalno padaju, danas se na njemu ozlijedio Bernauer. I članovi izvršnog odbora su zbog toga zabrinuti...
Vidi originalni članak

Dinamovi navijači ostali su ovoga tjedna prilično iznenađeni vidjevši kako je maksimirski travnjak izgledao na utakmicama protiv Vardara i Šahtara. Prvenstvena sezona kreće već 2. kolovoza, "modri" će već u petak dočekati Istru 1961. Jakirovićeva momčad još je u izgradnji, traže se desno krilo i napadač, ali teren je - ispod svake razine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Dinama i Šahtara večeras su se "mali milijun" puta poskliznuli, promašivali lopte, u dobrim situacijama izgubili tlo pod nogama. A to je uvijek opasno, tu su onda uvijek podložne i ozljede. Nažalost, jedna takva dogodila se "modrima" protiv Šahtara, Bernauer se u jednoj situaciji zaigrao, poskliznuo i pao na travnjak, nastradala mu je zadnja loža. Nadamo se ne i ozbiljnije.

GENERALNA PROBA Dinamo - Šahtar 2-2: Petko dao dva iz penala i spasio 'modre'

Čelnici Dinama nisu zadovoljni takvim stanjem maksimirskog travnjaka, Zagrepčani su oduvijek ponosili svojim terenom, ali sad je on u jako lošem stanju. U Maksimiru nam kažu kako će proces sanacije krenuti vrlo brzo, travnjak bi opet trebao biti u idealnom stanju do 3. kola i domaće utakmice sa Šibenikom. A do tada, traže se odgovorni za ovakav teren.

Članovi izvršnog odbora još su nakon utakmice s Vardarom zatražili od člana uprave Danijela Tomačića zatražili pismeno očitovanje u kojem mora objasniti zašto je travnjak u tako lošem stanju. Tomačić je član uprave zadužen i za stadionsku infrastrukturu, ona je u ovom trenutku u nezadovoljavajućem stanju. I to treba mijenjati. I zbog toga će Tomačić vrlo brzo morati dati i neke odgovore.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pešekan ri 29.07.2024.

    Ne samo da je stadion katastrofa sad i travnjak ili teren kako god!

  • dage 28.07.2024.

    zera si čul da se igrač može recimo popiknuti. Znaš ono zamahneš da udariš loptu i umjesto lopte zapneš za busen (ili nekakvu kvrgu na terenu - samo jedan primjer) a za to ipak nisu krive kopačke. I uostalom kako izabrati kopačke (kakve čepove za teren na kojem su neki dijelovi premekani, drugi pretvrdi, na nekima je više trave, na drugima premalo (a upravo je to barem tako izgleda) trave? S obzirom da je ta situacija sa klizanjem i neadekvatnom kvalitetom terena prečesta situacija meni se nekako čini da ljudi koji održavaju terene znaju kako održavati one stare s prirodnom travom ali baš nisu najbolji u održavanju hibrida, ili ti hibridi nisu kvalitetno postavljeni. No da nešto jako ne valja to je činjenica.

  • lanai goga 28.07.2024.

    Zato sto ovi koji su na vlast dosli u dinamo dosli su s namjerom da uniste svetinju samo neznam sto se sad navijaci ne busaju u prsa i ne love ove koji unistavaju dinamo zeko i elita

Komentiraj...
Vidi sve komentare