To je to što me zanima!

VIDEO Zastrašujući Bayern uoči Dinama utrpao šest komada

Nogometaši Dinama u utorak od 21 sat igraju prvu utakmicu u novom formatu Lige prvaka. 'Modri' putuju na teško gostovanje na Allianz Arenu, kod Bayerna koji je itekako nabrijan
Vidi originalni članak

Nakon trećeg kola nove sezone Bundeslige nogometaši minhenskog Bayerna su i dalje stopostotni, u trećem kolu su na gostovanju lakoćom svladali novog prvoligaša Holstein Kiel sa 6-1. Ovu su pobjedu Bavarci ostvarili prije premijere u Ligi prvaka, idućeg utorka na svom terenu dočekuju hrvatskog prvaka Dinamo.

Prvi pogodak Bayern je postigao nakon samo 14 sekundi, što je ujedno najbrži pogodak sezone u Bundesligi. Strijelac je bio Musiala. Nakon tek 13 minuta igre bilo je već 3-0, prvo je strijelac bio Harry Kane, a potom je vlastitu mrežu pogodio Remberg.

Hat-trick Kanea

Do kraja susreta još je dva puta domaću mrežu pogađao Kane koji je time kompletirao „hat-trick“, a još je jedan gol za Bayern dao Olise. Gigović je u 82. minuti bio strijelac jedinog pogotka za domaći sastav.

>> VIDEO: HOLSTEIN KIEL - BAYERN MUNCHEN 1-6

Krama asistirao u porazu od Bayera

Hoffenheim je u 3. kolu Bundeslige dočekao prvaka Bayer Leverkusen. Momčad Andreja Kramarića držala se dobar dio utakmice, no na koncu je položila oružje i s četiri komada u mreži napustila domaći travnjak. Stroj Xabija Alonsa bio je neumoljiv i slavio je 4-1, a Kramarić se istaknuo asistencijom za jedini pogodak svoje momčadi.

Igrala se 39. minuta kada je Krama primio loptu na lijevoj strani driblingom se riješio čuvara pa lijevom nogom ubacio u sredinu. Pronašao je Berishu koji se dobro snašao u šesnaestercu i smanjio vodstvo Bayera na 2-1.

POGLEDAJTE ASISTENCIJU VIDEO Krama sjajno asistirao! Leverkusen potopio Hoffenheim

Posljednje dvije utakmice na programu su u nedjelju, a sastaju se Augsburg - St. Pauli i Mainz - Werder.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mirocmrljic 15.09.2024.

    Mozda bolje da izmisle da su svi bolesni i izgubimo samo 3 0 za zelenim stolom

  • KAJ DA 15.09.2024.

    Jakirović, naš najbolji trener, ako od prve minute ne stavi raspoložeog i vrsnog golgetera Petkovića, nesebičnog i jakog udarca Baturinu, te mladog i poletnog Ademija, grdo nam se piše..

  • KAJ DA 15.09.2024.

    Jakirović se od straha sakril u mišju rupu...Nema ga van do srijede...

Komentiraj...
Vidi sve komentare