To je to što me zanima!

VIDEO Što rade suci? Evo kako je Španjolac hrvački srušio Majera

Hrvatska je u subotu izgubila od Španjolske s 3-0, a situacija koja je prošla ispod radara je hrvački zahvat Danija Carvajala nad Lovrom Majerom
Vidi originalni članak

Niti dva dana nakon utakmice Španjolske i Hrvatske u kojoj je 'furija' s 3-0 savladala našu reprezentaciju, ne stišavaju se dojmovi. Traže se krivci, novi izvođači penala i razlozi zbog čega su 'vatreni' tako lako izgubili na otvaranju Eura u Njemačkoj.

Engleski sudac Michael Oliver bez previše problema odsudio je utakmicu. U centru pažnje našao se u 78. minuti nakon prekršaja Rodrija nad Brunom Petkovićem i penala za Hrvatsku. Ivan Perišić i društvo raspravljali su se sa sucem zbog mogućeg crvenog kartona, ali je Oliver opravdano dao žuti igraču Španjolske.

Petković je promašio, a nakon odbijanca je ipak zabio na asistenciju Perišića. Gol je poništen jer je igrač Hajduka prerano utrčao u šesnaesterac. Osim ove situacije, jedna je situacija, blago rečeno, prošla ispod radara. Tijekom jednog ubačaja sa strane u napadu Španjolske, kamere su uhvatile strijelca Danija Carvajala i Lovru Majera u hrvačkom zahvatu u šesnaestercu.

REZULTATI ANKETE Čitatelji: Dalić je najveći krivac za poraz od Španjolske. Penale bi trebala izvoditi ova dvojica

Španjolski reprezentativac je Majera rukama primio oko glave i bacio ga na zemlju. Nakon toga, rukama je nervozno gestikulirao da ustane. Oliver nije reagirao na tu situaciju, niti mu je VAR sugerirao da je pogleda. Igra se ubrzo nastavila dalje, a igrač Real Madrida je prošao bez opomene.

SNIMKU POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kajzanavek 17.06.2024.

    Zakaj mi nije čudno za njega? A da, igrač Reala.

  • Tomislav-81 17.06.2024.

    Carvajal uvjek prljavo igra ali je majstor

  • UGODNI 17.06.2024.

    Naravno da je ovo Majeru napravio. Nece Perisicu sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare