To je to što me zanima!

VIDEO Osvojila zlato pa postala viralni hit ispred mikrofona: Do 16 mil. pregleda u jednom danu

Nakon čudesnog trka u posljednjih 400 metara, Femke je dala izjavu za televiziju. Progovorila je piskutavim glasom koji je mnoge na društvenim mrežama podsjetio na Mickeya Mousea.
Vidi originalni članak

Nizozemska štafeta na 4x400 metara osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a upravo je Femke Bol (24) fenomenalno trčala u posljednjoj etapi utrke. Trkom je oduševila navijače, ali viralna je postala zbog izjave nekoliko minuta nakon pobjede.

VIJESTI IZ PARIZA UŽIVO Olimpijske igre: Pao novi svjetski rekord za kraj plivanja

Ne, nije se tu radilo ni o kakvoj bombastičnoj izjavi, već o specifičnoj boji glasa nizozemske atletičarke. Femke je progovorila piskutavim glasom koji je mnoge na društvenim mrežama podsjetio na Mickeya Mousea.

Video koji je netko objavio na X-u skupio je 16 milijuna pregleda u 24 sata, ali je zbog autorskih prava obrisan. No, i dalje možete čuti izjavu Bol.

Valja istaknuti kakav je potez napravila na borilištu jer je više od 50 metara zaostajala za američkom štafetom kad je uhvatila palicu, a krenula je kao četvrta. Prvo je kao predstavnica nizozemske štafete pretekla Belgiju pa Veliku Britaniju, a u zadnjih pet metara je pretekla Amerikanku Kaylyn Brown.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PrinceVegeta 04.08.2024.

    Hahahha veze nema s olimpijadom baksuze

  • Adisibio 04.08.2024.

    Star video.

  • netkotkozna 04.08.2024.

    zvuči ko lik iz crtića iz 1980. u kojem crtani lik uvijek uspije udariti u stup međunožje ili pasti i nasaditi se u međunožje i uvijek progovori ovakvim piskutavim glasićem, zaboravio sam kak se zove crtić ali gledao sam dok mi je stari radio u američkoj bazi kao bauštelac u Njemačkoj , odatle inspiracija za show in da balls iz Idiocracy

Komentiraj...
Vidi sve komentare