To je to što me zanima!

VIDEO Neočekivani posjetitelj na utakmici! Osoblje ga lovilo po terenu, a publika skandirala

Rakun Raquinho proveo je večeras 160 sekundi na terenu, što je rekord za rakune u povijesti MLS-a, našalili su se iz MLS-a nakon što je rakun prekinuo utakmicu Philadelphije i New Yorka
Vidi originalni članak

Philadelphia Union noćas je izgubila od New York Cityja (2-1) na svom Subaru Parku, a žamor 18-ak tisuća navijača i svjetla reflektora privukla su neočekivanog posjetitelja koji je htio publici demonstrirati svoje sposobnosti, ponajviše trkačke.

Dok je istjecala 20. minuta, rakun je utrčao na travnjak i prekinuo utakmicu! Igrači su bili zatečeni, sve im je bilo pomalo i smiješno, pogotovo vidjeti rakuna na nogometnoj utakmici, a posebno su se zabavljali navijači dok ga je osoblje pokušalo uhvatiti i odnijeti na sigurno. Skandirali su mu i navijali za njega dok je rakun driblao i vješto zaobilazio osoblje nekoliko minuta. Nakon što su ga konačno uhvatili, utakmica se nastavila. A Philadelphia je objavila kako su rakuna pustili u njegovo prirodno stanište.

- Rakun Raquinho proveo je večeras 161 sekundu na terenu, što je rekord za rakune u povijesti MLS-a - našalili su se iz MLS-a. 

Možda čak i Philadelphia razmisli o potpisivanju ugovora s rakunom jer im ove sezone baš i ne ide. Imaju tri pobjede, pet remija i četiri poraza nakon 12 utakmica u MLS-u. Raquinho bi im dobro došao za krilne pozicije...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 16.05.2024.

    Rakun se uplasio  nadam se da je sve ok s njim 🦝

Komentiraj...
Vidi sve komentare