To je to što me zanima!

VIDEO Crnac zabio prvijenac u Engleskoj! Moro asistirao...

Hrvati početkom vikenda briljiraju u ligama diljem Europe. Mladi reprezentativac Ante Crnac zabio je prvijenac za Norwich, dok je Nikola Moro asistirao u remiju Bologne s Genoom
Vidi originalni članak

Napadač mlade hrvatske reprezentacije Ante Crnac (20) postigao je prvijenac za novi klub Norwich. Kutinčanin je zabio u desetom kolu Championshipa protiv nekadašnjeg prvoligaša Stoke Cityja. Joshua Sargent je u 45. minuti pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta se od bloka odbila do Crnca, koji je sjajnim volejem pospremio loptu iza Georgea Longa. Utakmica je završila 1-1, a izjednačujući pogodak postigao je Million Manhoef šest minuta nakon Crnca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, mladi napadač Hrvatske ove je sezone stigao na Otok iz Rakowa za 11 milijuna eura, u koji je došao ljeto prije iz Slaven Belupa, gdje se istaknuo odličnim igrama u HNL-u. Kao mladić prošao je školu nogometa u Dinamu, no prvu priliku u prvoj momčadi "modrih" nikada nije dobio.

OD SLAVENA DO OTOKA Rekorder iz mladih 'vatrenih' za 24sata: Englezi su me pratili još u Dinamu. Ovo je savršen korak

S druge strane, na Starom kontinentu briljirao je i Nikola Moro. Hrvatski reprezentativac asistirao je u podjeli bodova između Genoe i Bologne (2-2). Moro je u 37. minuti presjekao dodavanje obrane Genoe i poslao preciznu loptu prema Riccardu Orsoliniju, koji je zabio uz pomoć braniča koji je skrenuo loptu u gol.

BRILJIRAO VLAHOVIĆ Motta sa 'starom damom' radi sjajan posao: Novom pobjedom zasjeli na vrh talijanske lige

Bologna je povela 2-0 preko Jens Odegaarda u 56. minuti, da bi se domaćin u potpunosti vratio s dva gola Andrea Pinamontija iz 73. i 85. minute. Bivši hrvatski reprezentativac Milan Badelj ostao je na klupi Genoe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kikooooooooo 19.10.2024.

    Koji ste vi rasisti, kaže se Afrikanac ili eventualno Afroamerikanac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare