To je to što me zanima!

VIDEO Sučićev klub iznenadio Luku Modrića nakon utakmice. Dobili su rođendanske darove

Luka Modrić proslavio je ovoga tjedna 39. rođendan, a drugi 'vatreni', Luka Sučić 22. Njihovi klubovi odmjerili su snage u petom kolu La Lige, a Sociedad ih je iznenadio sjajnom gestom
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je proslavio 39. rođendan, a unatoč činjenici što se bliži petom desetljeću života, Modrić ne usporava i još uvijek pruža sjajne nogometne partije, što je dokazao i sjajnim slobodnim udarcem kojeg je zabio protiv Portugala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan prije Modrićeva rođendana svoj je 22. proslavio i njegov kolega iz reprezentacije Luka Sučić, a upravo su Modrić i Sučić bili protagonisti petog kola La Lige, u kojem je Real Madrid s 2-0 pobijedio Real Sociedad. Sučić je dva puta pogađao okvir gola, a njegov je klub poražen na domaćem terenu.

POSEBAN DAR POSEBNOG FANA Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao

Sučićev Sociedad obilježio je rođendane "vatrenih" sjajnom gestom. Modrić i Sučić našli su se nakon odigrane utakmice na hodnicima stadiona San Sebastiana, a Sociedad je obojici poklonio ilustraciju njihove zajedničke fotografije.

RANI DANI HRVATSKOG KAPETANA FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti

Luka Modrić u dresu Real Madrida, Luka Sučić u dresu Real Sociedada. Zagrljeni s hrvatskim dresom oko vrata. Ova je gesta očito značila i Modriću i Sučiću, koji su se fotografirali, a Modrić je šaljivo poručio mladom kolegi: 'Kako se na španjolskom kaže hvala?'.

Objavu dijeli Real Sociedad de Fútbol (@realsociedad)

Real je pobjedom skočio na drugo mjesto nakon nepotpunog petog kola, s bodom zaostatka iza Barcelone, koja još nije odigrala svoju utakmicu. Sociedad je, s druge strane, u krizi i tek na 16. mjestu s četiri boda u četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pisipropalo10 15.09.2024.

    Novinaru, to je bilo prije utakmice. Još Modrić pita Sućića je li igra i on mu odgovori, da ali lijevo.

  • velečasnik 15.09.2024.

    Modric je vec sve zaboravio

  • axl44 15.09.2024.

    Gospon Luka, Modrić je zabio slobodnjak protiv Poljske, a ne Portugala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare