To je to što me zanima!

VIDEO Lewandowski opet vuče Barcelonu! Pao Athletic Bilbao

Barca je u prošlome kolu pobijedila Valenciju na užarenom gostovanju. I tada je junak bio iskusni Poljak koji je s dva gola razveselio Hansija Flicka. Dani Olmo nije debitirao zbog cirkusa od poslovanja unutar kluba
Vidi originalni članak

Barcelona je po drugi put ove sezone slavila 2-1, a u drugom kolu LaLige momčad Hansija Flicka svladala je Athletic Bilbao kao domaćin na Olimpijskom stadionu Lluis Companys.

Vodeći pogodak za katalonsku momčad postigao je Lamine Yamal u 24. minuti. Gosti su izjednačili u 42. minuti, a strijelac iz kaznenog udarca bio je Ohian Sancet. Pobjedu Barceloni donio je Robert Lewandowski pogotkom u 75. minuti.

Barcelona je produžila niz domaćih prvenstvenih utakmica bez poraza od Athletica. Momčad iz Bilbaa nije slavila u najvećem katalonskom gradu još od rujna 2021. 

Barcelona se tako bodovno izjednačila sa Celtom Vigo na vrhu ljestvice sa šest bodova. Po četiri boda imaju Villarreal i Osasuna. Athletic je s jednim bodom pao na 15. poziciju.

>> VIDEO: BARCELONA - BILBAO 2-1

Valja napomenuti da je Barca u prošlome kolu igrala na užarenom gostovanju kod Valencije. I tada je junak bio iskusni Poljak koji je u pobjedi istim rezultatom zabio oba gola. Isto tako, treba istaknuti da je za Bilbao igrao sjajni španjolski reprezentativac Nico Williams koji je Barcina meta većinu ljetnog prijelaznog roka.

Dani Olmo nije imao pravo nastupa zbog zavrzlama u klubu.

FARSA NA CAMP NOUU Cirkus u Barceloni: Dani Olmo ni ovo kolo neće moći debitirati!

Nogometaši Osasune došli su do prve pobjede u novoj sezoni španjolske LaLige svladavši u Pamploni Mallorcu 1-0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Ruben Garcia u 55. minuti.

Ante Budimir je bio u početnoj postavi pobjedničke momčadi i u prvom je poluvremenu imao tri udarca, dva nogom i jedan glavom, ali nije uspio postići prvi pogodak u novoj sezoni. Igrao je do 80. minute.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ferata 25.08.2024.

    zaboli me za nepismene bogatune...

  • Space Burek 25.08.2024.

    Kakav je ovo naslov? Cijela ekipa je odigrala dosta dobro a Lewa nije bio nešto bolji od ostalih.

  • Tomislav-81 24.08.2024.

    Kad dodje Real onda da vas vidim😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare