To je to što me zanima!

VIDEO Donnu Vekić su ispratili s terena ovacijama nakon poraza

Malo je nedostajalo našoj tenisačici da se plasira u finale Wimbledona, ali svakako može biti ponosna na igru koju je prikazala. Nažalost, nije bilo dovoljno, ali publika u Wimbledonu ovacijama je nagradila Vekić...
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (28) nije se uspjela plasirati u finale Wimbledona nakon poraza od Talijanke Jasmine Paolini (2-6, 6-4, 7-6), ali naša tenisačica odigrala je sjajan meč i bila nadomak pobjede. Gledatelji meča ovacijama su ispratili hrvatsku tenisačicu s terena i pokazali joj koliko cijene igru koju je pružila. 

VIDEO ovacija za Vekić pogledajte OVDJE od 1:58. 

Nakon sjajnog prvog seta (6-2), Vekić je u drugom izgubila servis u 10. gemu i prepustila set suparnici. U trećem setu Vekić i Paolini su dvaput gubile svoj servis i uzimale "break" jedna drugoj, pa je meč otišao do tie-breaka. Naša je tenisačica odlično krenula, imala vodstvo 3-1 i mini break, ali na kraju je Talijanka osvojila zadnja tri poena meča i s 10-8 u 13. igri izborila finale.

VRHUNSKI NASTUP FOTO Vekić plakala u bolovima

Paolini će u finalu igrati protiv pobjednice dvoboja RibakinaKrejčikova, a Donna Vekić može biti ponosna na sve što je napravila u Wimbledonu ovog mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Nabocana do bola 11.07.2024.

    jel plakala kad je izlazila

  • OsBili2 11.07.2024.

    Nije osvojila publiku nego tako isprate svakog igrača ili igračicu koji izlaze sa terena, mislim dokle mitomanije

Komentiraj...
Vidi sve komentare