To je to što me zanima!

VIDEO Dončićevi Mavsi ispustili prvu meč loptu protiv Wolvesa

Luka Dončić je po običaju bio prvo ime Mavsa. Završio je utakmicu s triple-double učinkom od 28 koševa, 15 skokova i deset asistencija, ali ga šut nije išao, ubacio je tek sedam od 21 pokušaja
Vidi originalni članak

Minnesota Timberwolvesi nisu dopustili Dallas Mavericksima 'metlu' u finalu zapadne konferencije NBA lige. Predvođeni Anthonyjem Edwardsom, Wolvesi su pobijedili 105-100 u četvrtoj utakmici serije odigranoj u Dallasu i time smanjili zaostatak na 3-1 prije pete utakmice koja će biti odigrana u Minnesoti.

Edwards je odigrao sjajnu utakmicu. Zabio je 29 koševa (šut 11 od 25) uz deset skokova i devet asistencija, a šut je konačno bio od koristi njegovom suigraču Karl-Anthonyju Townsu, koji je zabio 25 koševa uz šut 9 od 13 (4 od 5 za tri).

Luka Dončić je po običaju bio prvo ime Mavsa. Završio je utakmicu s triple-double učinkom od 28 koševa, 15 skokova i deset asistencija, ali ga šut nije išao, ubacio je tek sedam od 21 pokušaja.

BILL WALTON Preminuo dvostruki osvajač NBA prstena i član Kuće slavnih O'NEALOVIĆ OPET RASTURA VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

Podsjetimo, Boston Celticsi već su osigurali NBA finale pobjedom od 4-0 u seriji finala istoka protiv Indiana Pacersa. Peta utakmica između Mavsa i Timberwolvesa je u noći s četvrtka na petak (2.30 sati).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SA-SV 31.05.2024.

    Ali zato nisu propustili drugu žogu....

  • mars7 29.05.2024.

    ne mozes dobit 4 zaredom ali svejedno dallas prolazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare