To je to što me zanima!

VIDEO Čista emocija u Madridu! Navijači prekinuli Lukin govor, a gradom se ori: 'Luka, ostani!'

Madridisti, dobar dan! Prvo, mnogo vam hvala što ste došli ovdje i nevjerojatno nas bodrili cijele godine, započeo je Luka Modrić (38) ispred okupljenih navijača
Vidi originalni članak

Tri kola prije kraja prvenstva Real Madrid proslavio je 36. naslov španjolskog prvaka, a nogometaši i stručni stožer  stigli su u gradsku vijećnicu pa se slavlje preselilo na glavni gradski trg. Uslijedili su i govori nogometaša, a nakon kapetana Nacha koji je rekao da odlazi na kraju sezone, progovorio je i kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (38).

VIDEO: POGLEDAJTE ASISTENCIJU Modrić opet junak: 'Takav igrač se nikad ne bi trebao umiroviti'

- Madridisti, dobar dan! Prvo, mnogo vam hvala što ste došli ovdje i nevjerojatno nas bodrili cijele godine - rekao je Modrić i htio nastaviti s govorom, ali navijači su ga prekinuli glasnim skandiranjem s jasnom porukom:

- Luka, ostani!

Već se neko vrijeme spominje Modrićev odlazak iz Real Madrida, govorilo se o tome da ga čeka Saudijska Arabija, o povratku u Dinamo, svemu i svačemu pa i da mu 'kraljevi' nude ugovor na još godinu dana, ali sa smanjenim minutama... Bilo kako bilo, jasno je što žele navijači, a pitanje je što će odlučiti oni koji imaju tu moć. Još nema odluke ostaje li Luka u Madridu ili odlazi na kraju sezone.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • strmi007 12.05.2024.

    Hala Modrid!!

  • Deva 33 12.05.2024.

    Ne siča se govno malo ničega

  • Dravski smuđ 12.05.2024.

    Modrić je najbolji hrvatski nogometaš i najbolji veznjak na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare