To je to što me zanima!

Veznjak Barce obnovio ozljedu pred Euro, izbornik bijesan: 'Oni su riskirali, a plaća Nizozemska'

On ima povijest s ozljedom gležnja, a klub je riskirao s njim bez obzira na to, rekao je nizozemski izbornik nakon što je ostao bez važnog veznjaka
Vidi originalni članak

Pretrage su pokazale da ozlijeđeni gležanj Frenkieja de Jonga (27) još nije dovoljno jak, priopćio je Nizozemski nogometni savez nakon pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Islanda (4-0) u Rotterdamu. De Jong će se sada vratiti u Španjolsku kako bi se pripremio za sljedeću sezonu sa Barcelonom.

- Moram paziti da ozljeda ne postane kronična i ne želim na operaciju - rekao je 27-godišnji De Jong prije nekoliko dana.

SPEKTAKL U SUBOTU S kim na Španjolsku? Dalić blizu udarne momčadi, ali intrigira ga forma senatora kojeg čeka...

Koeman je također u problemu zbog ozljede drugog veznjaka, Teuna Koopmeinersa (26), koji je ozlijedio prepone tijekom zagrijavanja u ponedjeljak navečer. Nizozemski izbornik bio je pesimističan oko sudjelovanja igrača Atalante iz Bergama na Euru.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vatreni' na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To nije dobar znak. Napravit ćemo neke pretrage i onda ćemo vidjeti što će se dogoditi - rekao je pa se osvrnuo i na Barcelonu koja nije zaliječila gležanj De Jonga:

- On ima povijest s ozljedom gležnja, a klub je riskirao s njim bez obzira na to. Dakle, Barcelona je riskirala, to plaća Nizozemska - rekao je nizozemski izbornik.

Nizozemska je na EURU koje počinje u petak u skupini E s Poljskom, Francuskom i Austrijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 11.06.2024.

    Događa se

  • Space Burek 11.06.2024.

    Ovaj Koeman je baš teški klaun. Znači De Jong se ozlijedio nakon duela sa igračem Reala kada su obojica napucala loptu punom snagom u isto vrijeme i tu je došlo do ozljede a prije toga se ozlijedio kada je skočio i krivo stao a ovaj majstor krivi klub. Valjda je još ljut jer je dobio otkaz kao najgori trener u zadnjih 30 godina

  • 11.06.2024.

    Pa Barcelona mu daje plaću, a ne Nizozemska

Komentiraj...
Vidi sve komentare