To je to što me zanima!

'Vatreni' imaju minimalne šanse za prolazak u osminu finala. Evo što je predvidjelo superračunalo

Zaccagni je neobranjivim projektilom rastužio cijelu zemlju i donio Talijanima siguran plasman u nokaut fazu i okršaj sa Švicarskom (subota, 18 sati), a 'vatreni' sad imaju tek teoretske šanse za prolaz
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na svojim je dlanova imala osminu finala Europskog prvenstva. "Vatreni" su poveli u 55. minuti golom kapetana Luke Modrića, a Mattia Zaccagni je zabio u 98. minuti utakmice za 1-1 i remi koji je Hrvatsku bacio na rub ispadanja s velikog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Hrvatska je prema stranici "Football Meets Data", koja se bavi matematičkim izračunima i primjenjuje ih na nogomet, prije utakmice s Talijanima imala 32 posto šanse za prolaz u osminu finala. U posljednjem je napadu utakmice, prema istoj stranici, Hrvatska imala 98 posto šansi za prolaz.

KAKO SU IGRALI? Luka pokazao karakter, a Perišić mora ono pametnije. Frajerski nastupi Sučića i Gvardiola...

Što se onda dogodilo? Udarac koji je rastužio cijelu zemlju. Zaccagni je neobranjivim projektilom donio Talijanima siguran plasman u nokaut fazu i okršaj sa Švicarskom (subota, 18 sati), a "vatreni" sad imaju tek teoretske šanse za prolaz. Štoviše, oni slabije upućeni već su otpisali Hrvatsku.

ŠTO PIŠU MEDIJI? Talijani: Gol u zadnjem dahu crne noći. A stari hrvatski lavovi bili su uvjereni da su uspjeli...

Prema izračunu stranice "Football Meets Data" Hrvatska sada ima tek dva posto šanse za prolaz u osminu finala. Za to se mora poklopiti nekoliko scenarija koje možete pročitati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lily A 25.06.2024.

    Pricate gluposti gotovo je idemo dalje

  • urnebes 25.06.2024.

    oni se s pravom ponadali penalima jer to smo usavršili i prošli bi dalje bez problema, znojio sam se od ljutnje kad vidim u njihovom polju dodavanja u trajanju do 5 minuta, kad i kako misliš dat gol ako igraš samo u svojoj polovoci terena, otkazat svečani doček i orgijanje na trgu uz Thomsonovo urlikanje.

  • spremniunikatno 25.06.2024.

    dobit ću proliv od kalkulacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare