To je to što me zanima!

Dinamovi juniori protiv Monaca jači za tri najvažnija prvotimca, ulaz za sve navijače besplatan

Dinamo će protiv Monaca biti jači za Mikića i Ćutuka, koji su već upisali službene seniorske minute za 'modre', kao i sjajnog slovenskog virtuoza Šuntu, koji je prošao dio zimskih priprema s prvom momčadi
Vidi originalni članak

Dinamova juniorska momčad u srijedu će od 14 sati u Zaprešiću igrati drugu utakmicu Uefine Lige mladih, u kojoj će, kao i seniori kasnije tijekom dana, snage odmjeriti s Monacom. Podsjetimo, u prvom susretu Dinamo je u Münchenu izgubio od Bayerna 2-1, a sutra će na stadionu Ivan Laljak Ivić u Zaprešiću imati priliku za osvajanje prvih bodova. Ulaz za sve navijače je besplatan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od prošle utakmice protiv Bayerna vratila su mi se ukupno četiri igrača i to svakako puno znači za momčad. Vratili su se Mikić, Šunta i Ćutuk, a potpuno su zdravi i Šutalo i Miljak. Imamo puno više igrača u kadru za ovaj susret - kaže Ivica Banović, trener Dinamovih juniora.

BJELIČINE PROMJENE Ništa od gostovanja Dinama u Mostaru. Ali fešta će se održati

Monaco nije iznimka u odnosu na ostale francuske momčadi, dosta su brzi, čvrsti i fizički moćni...

- Proučili smo njihovu utakmicu protiv Barcelone u 1. kolu, pošto u francuskom prvenstvu igraju u sasvim drukčijem sastavu. Barcelonu su pobijedili 4-3, moćni su, jaki, izdržljivi vrlo brzi, ali imamo i mi svoje adute, tako da smatram da će se igrati otvorena utakmica, u kojoj će obje momčadi tražiti pobjedu.

ZNAJU SE GODINAMA Treneri koji se poznaju u dušu: Bjelica u svojoj 15. utakmici u Ligi prvaka na dobrog prijatelja

Domaće utakmice ste navikli igrati u Maksimiru ili u Kranjčevićevoj, a očekuje vas dvoboj u Zaprešiću. Jeste li imali priliku isprobati teren?

- Nismo ga imali priliku isprobati, ali nećemo o tome previše razmišljati, moramo biti profesionalni, očekujem i dosta ljudi na tribinama, što će mojim igračima dati vjetar u leđa, tako da kad krene utakmica, vjerujem da ćemo zaboraviti na teren - završio je Banović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 01.10.2024.

    Samo da ne bude sutra kolinje🐷🔪kao s Bayernom

Komentiraj...
Vidi sve komentare