To je to što me zanima!

Ukrajinci bijesni: To je bio čisti penal. Što nam vrijedi i VAR...

Ukrajina i Italija remizirali su u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, što je aktualnim prvacima donijelo plasman na smotru. No, Ukrajinci su se žalili nakon utakmice da su oštećeni za penal
Vidi originalni članak

Italija je u Leverkusenu uzela vrijedan bod Ukrajincima i plasirala se na Europsko prvenstvo gdje će braniti titulu. Nismo vidjeli gol, ali gledali smo sjajnu utakmicu u kojoj nije nedostajalo prilika. Ali i jedna sporna situacija s kojom se ukrajinski reprezentativci nisu mogli pomiriti. 

Mihajlo Mudrik pao je u talijanskom šesnaestercu nakon duela s Bryanom Cristanteom. Tražili su Ukrajinci jedanaesterac, ali Jesus Gil Manzano je odmahnuo rukom. Mnoge je začudilo što nije išao pogledati snimku, a pitanje je je li uopće bio u komunikaciji s VAR sobom.

Kako god, Ukrajinci smatraju da su oštećeni za penal koji ih je mogao odvesti na Euro.

- To je bez ikakve sumnje bio čisti penal. No što to nama vrijedi kada VAR-a kao da nema kada bi se trebao javiti barem sucu da provjeri, kada već on nije vidio evidentan prekršaj za jedanaesterac - rekao je ukrajinski izbornik Serhij Rebrov nakon utakmice.

Tuga je velika, ali utjeha je što i dalje postoje šanse za plasman na Euro. Njemačke će se pokušati domoći putem play-offa. 

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO IZGLEDA SVLAČIONICA VATRENIH UOČI UTAKMICE S ARMENIJOM

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cigo_iz_brazila 22.11.2023.

    Osvojili eurosong pa bi još direktno i na euro 😉🤣 riješit će onaj plačko zelenski da prođu preko play off-a 😉

  • arow 21.11.2023.

    JBG i Talijani priznaju de je bio

  • Skychaser 21.11.2023.

    Naravno, inače je svaki dodir prekršaj za penal. 🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare