To je to što me zanima!

U Vuškovićevom HSV-u odgodili trening nakon kazne, oglasio se i Hajduk: 'Mario, uz tebe smo!'

Igrači, navijači i cijeli klub više su se puta privatno i javno zalagali za Vuškovića te isticali njegovu nevinost, ali bezuspješno. Šok zbog Vuškovićeva slučaja bio je prevelik za momčad, piše njemački portal
Vidi originalni članak

Mario Vušković (22) suspendiran je iz nogometa na dvije godine zbog dopinga od studenoga 2022. godine. Nakon toga uslijedile su žalbe i povlačenja po sudovima, a igrač i njegov tim odlučili su se žaliti Međunarodnom sportskom sudu (CAS). Međutim, danas je objavljeno kako je Vušković izgubio spor. Umjesto da 2024. godine oživi svoju karijeru, sada će je izbačen iz nogometa do jeseni 2026.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom ove šokantne vijesti oglasio se portal HSV24, specijaliziran za praćenje momčadi iz Hamburga. Portal tvrdi da je cijela momčad ostala u šoku nakon što su saznali presudu.

HAJDUK U TUNELU Gennaro, i mi smo tu! Opet ni rezultata, niti 'naša dica' igraju

"Vušković se do samog kraja nije prestao nadati boljem ishodu", piše HSV24.

Klub je momčad o odluci obavijestio uoči treninga koji je trebao započeti u 11 sati, ali je zbog cijele situacije odgođen trening.

"Igrači, navijači i cijeli klub više su se puta privatno i javno zalagali za Vuškovića te isticali njegovu nevinost, ali bezuspješno. Šok zbog Vuškovićeva slučaja bio je prevelik za momčad", navodi portal.

NE STAJE S KRITIKAMA Jeličić: Biraju li se i skauti u Hajduku javnim natječajem? Pitam za svog rođaka...

Vušković je posljednju utakmicu odigrao 9. studenoga 2022. protiv Fürtha, a pitanje je hoće li i gdje nastaviti karijeru nakon završetka suspenzije 2026. godine, kada će ponovno moći igrati. Povodom suspenzije oglasio se i Hajduk, klub u kojemu je Vušković započeo karijeru, a koji ga je prodao u HSV.

"Mario, uvijek uz tebe", objavio je Hajduk na društvenim mrežama uz fotografiju igrača u dresu "bijelih"

Idi na 24sata

Komentari 33

  • KešićIsBack 28.08.2024.

    Kazniti ga tako da mora dvije sezone igrati u Hajduku.. gdje ćeš veće kazne

  • Golubovi kamen 28.08.2024.

    Đanki Torsida, albanski narko menadžerski milje "ŠUKRIJA" i nezaobilazna udruga "Njiov Ajduk"...

  • KAJ DA 28.08.2024.

    NK Hajduk, HNS i mnogi ovdje još ne shvaćaju da u sportu nema mjesta drogi...Zato molim gore navedene da promjene zanimanju i ne podržavaju neodrživo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare