To je to što me zanima!

U Realu bijesni! City je navodno javio Realu da Vini neće osvojiti Zlatnu loptu: 'Za nas ne postoje'

Navodno su iz Manchester Cityja javili na Santiago Bernabeu kako Vini neće dobiti nagradu, a Španjolci tvrde da je to toliko razbjesnilo 'kraljeve' da su isti trenutak otkazali odlazak u Pariz
Vidi originalni članak

Brazilski krilni napadač Vinicius Junior (24) bio je jedan od favorita za osvajanje Zlatne lopte, ali kako je objavio Fabrizio Romano, igrač Real Madrida neće se pojaviti na dodjeli prestižne nagrade. Logički bi bilo zaključiti da je to zato jer je saznao da neće dobiti nagradu, a španjolski su mediji plasirali informacije o tome otkud je informacija 'iscurila'.

CEREMONIJA U PARIZU Rodri je osvajač Zlatne lopte!

Navodno su iz Manchester Cityja javili na Santiago Bernabeu kako Vini neće dobiti nagradu, a Španjolci tvrde da je to toliko razbjesnilo 'kraljeve' da su isti trenutak otkazali odlazak u Pariz te da nitko iz Reala neće biti na ceremoniji.

Također, navodno su iz Reala poručili da ako već Vinicius nije pobjednik, to je onda trebao biti Daniel Carvajal, ali Uefa 'očito ne poštuje Real Madrid, a Real Madrida nema tamo gdje se ne poštuje. Zlatna lopta za nas prestaje postojati', navodno su poručili 'kraljevi'. Tako je favorit za osvajanje ove nagrade veznjak 'građana' Rodri (28).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ALLinONE!! 28.10.2024.

    real madrid poštuju samo njegovi navijači i nitko više, svi ostali ih mrze

  • ALLinONE!! 28.10.2024.

    Zašto se ovakve fotke stavljaju u članak, pa ovo i djeca gledaju

  • Rudi Feller 28.10.2024.

    Pa i ne smije da dobije ovaj zlatnu loptu, po ponašanju čovik je nula a uz to i je najružniji nogometaš što postoji na planeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare