To je to što me zanima!

Talijani zagrizli: Ivan Perišić će birati između dva prvoligaša?

Perišić je glavna želja u Monzi i njezina predsjednika Adriana Galliana. Riječ je o klubu čiji je donedavni vlasnik bio pokojni Silvio Berlusconi.
Vidi originalni članak

Hajduk Ivan Perišić (35) sporazumno su raskinuli ugovor krajem ljetnog prijelaznog roka u kolovozu, a legenda "vatrenih" još uvijek je u potrazi za novim klubom nakon što je napustio Poljud. Podsjetimo, Perišić je slobodan igrač i smije pristupiti bilo kojem novom klubu i izvan prijelaznog roka, pa i onima u "ligama petice".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali ponuda ne uvjetuje potražnju i kako stoje stvari, Perišiću nije tako jednostavno dogovoriti sve detalje s novim klubom. Prema pisanju talijanskih medija, dva su tamošnja prvoligaša zainteresirana za njegove usluge, a to su Monza i Como, klubovi koji su se i ranije spominjali u kontekstu Perišićeva odlaska.

OVO BI ODJEKNULO Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Kako piše Sport Mediaset, Perišić je glavna želja u Monzi i njezina predsjednika Adriana Galliana. Riječ je o klubu čiji je donedavni vlasnik bio pokojni Silvio Berlusconi. Trener momčadi je Milanova legenda Alessandro Nesta, a Monza je prošle sezone završila sezonu na 12. mjestu Serie A.

Perišića želi i Como, koji ga je pokušao dovesti i krajem prijelaznog roka. Como je zaradio promociju u prvu talijansku ligu ove sezone, stoga su u ljetnom prijelaznom roku pojačali sastav novim imenima kako bi konkurirali najvećim klubovima. 

ZVUČI ZANIMLJIVO, ALI... Ništa od Perišićeva ostanka u HNL-u. Evo zašto Lokomotiva ne može biti samo usputna stanica

Trener Coma je legendarni veznjak Cesc Fabregas, a klubu se ovog ljeta pridružio donedavni kapetan Barcelone, Sergi Roberto, kao i talentirani Realov klinac Nico Paz. Perišić je već igrao u Italiji, točnije, u Interu od 2015. do 2022. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zeljezni konj 15.09.2024.

    Moj stari kad nije mogao kvalitetno raditi u Strabagu nije tražio posao u Hidroelektri i Industrogradnji nego je objesio čekić o klin i uzeo mirovinu !

  • Kuri me bolac za hžv 13.09.2024.

    Očajnički traži bilo kakav klub iz lige petice da bi se iduće sezone mogao prodati arapima.

  • Luzer55 13.09.2024.

    Igrat ce u VRBiji. Vec zivi u beogradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare