To je to što me zanima!

Talijani pišu o sramoti Hajduka, a onda se sjetili Mirte Šurjak: 'Ona je hrvatska Diletta Leotta'

Vijest da je Hajduk ispao od Ružomberoka proširila se do Italije gdje se posebno prati svaka utakmica Gennara Gattusa. Calcio Style zbog toga se prisjetio pjesme "Nedostaje mi nogomet" u kojoj glumi Mirta Šurjak
Vidi originalni članak

Talijanski mediji pozorno prate što se događa s Hajdukom otkako je trener "bijelih" postao Gennaro Gattuso, pa su tako ispratili i sramotno ispadanje od Ružomberoka. Osim izvještaja o porazu, Talijani su se prisjetili i pjesme "Nedostaje mi nogomet".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o kratkom glazbenom uratku u čijem se spotu pojavljuje i Mirta Šurjak, strastvena navijačica Hajduka i novinarka HRT-a. U njemu se Mirta pojavljuje u dresovima talijanskih momčadi, talijanske reprezentacije, a na kraju i svojeg voljenog - Hajduka. Pjesmu je skladao milanski pjevač Ermanno Fabbri, a Talijani su hrvatsku novinarku usporedili s Dilettom Leottom.

Diletta je najpoznatija sportska novinarka Italije koja radi za televizijsku kuću DAZN, a u vezi je s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom.

NAJVEĆI USPJEH U POVIJESTI KLUBA Slovaci se naslađuju: Prošli smo Hajduk, a nismo morali ni zabiti gol. Pomogao nam je footgolf

“Sada se moramo osvrnuti na hrvatsko prvenstvo - rekao je Gennaro Gattuso. Ali u posljednjim utakmicama izostao je pravi nogomet. Kao u naslovu pjesme 'Nedostaje mi nogomet'. A 30.000 navijača splitskog Hajduka otišlo je kući s gorkim razočaranjem,” zaključili su u Calcio Styleu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • manhickman 17.08.2024.

    Hajduk je sprdačina.

  • grga76 17.08.2024.

    Ni D od Dilette

  • mentalist1 17.08.2024.

    Samo slikajte sa sto vece daljine, i probajte glavu nekako sakriti, kosa, naocale…

Komentiraj...
Vidi sve komentare