To je to što me zanima!

Talijani opleli po Rebiću: 'Ništa nije donio. Na izmaku je snaga'

Rebić je odigrao posljednjih šest utakmica za Lecce, od kojih je pet igrao od prve minute. Ali osmo kolo Serie A pokazalo se katastrofalnim za Rebića i njegov klub
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Ante Rebić (31) ovog se ljeta pridružio Lecceu nakon sezone za zaborav u turskom Bešitkašu, u koji je došao nakon nekoliko godina u Milanu. Rebić je bio želja Lecceova sportskog direktora Pierpaola Corvina, ali njegov povratak u talijansku Serie A ne ide kako je zamislio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rebić je odigrao posljednjih šest utakmica za Lecce, od kojih je pet igrao od prve minute. Ali osmo kolo Serie A pokazalo se katastrofalnim za Rebića i njegov klub. U goste im je, naime, stigla Fiorentina, bivši Rebićev klub. 

STARI ZNANCI VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?' POGLEDAJTE SAŽETKE VIDEO Atalanta u golijadi tukla 'viole', Rebić igrao sat vremena

"Viole" su slavile čak 6-0, a Rebić je zamijenjen na poluvremenu nakon samo 45 minuta igre kada je rezultat bio 3-0 za goste. Istaknimo kako je Lecce u 43. minuti ostao s desetoricom zbog crvenog kartona Galla, a uz Rebića na poluvremenu su zamijenjeni još Oudin i Pierret.

Talijanski TuttoMercato oštro je opisao Rebićev nastup. Bivšem "vatrenom" dao je slabašnu ocjenu 4 za 45 minuta na terenu.

- U Bešiktašu nije dotaknuo teren, moglo bi se pomisliti da se nije naviknuo na ambijent u turskom nogometu, ali umjesto toga izgleda kako je zaista na izmaku snaga. Svojom igrom nije donio ništa - piše TuttoMercato.

Rebićev Lecce muku muči i ima tek pet osvojenih bodova u osam utakmica prvenstva. Nalazi se u zoni ispadanja na 17. mjestu, ali Monza na 18. mjestu ima bod zaostatka i utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Puno volim Hrvatsku 21.10.2024.

    Njegov nogomet u zadnjih par godina je čista kakica.

  • arow 21.10.2024.

    Na terenu igra 10 igraca i golman,i Ronaldo im ne bi pomogao.Rebic se trudi ali je sam naprijed a ekipa je takva kakva je

  • Šaptač_Majmunima 21.10.2024.

    "Vrime je!" Hahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare