To je to što me zanima!

Švicarski izbornik sija od sreće nakon prolaska u četvrtfinale: Dominirali smo i poslali poruku

Švicarci su uvjerljivom izvedbom izbacili aktualnog prvaka Europe, što je zadovoljilo izbornika Murata Yakina. Ipak, spušta loptu na zemlju i kaže kako njegova momčad mora ostati na zemlji u nastavku turnira...
Vidi originalni članak

Švicarska je poslala snažnu poruku ostalim reprezentacijama Europskog nogometnog prvenstva pobijedivši Italiju (2-0) sa stilom u osmini finala Eura, rekao je nakon utakmice izbornik Murat Yakin, nadajući se da će nastaviti pisati povijest u nastavku turnira. Golovima Freulera i Vargasa njegova je reprezentacija okrunila odličnu igru i dominaciju protiv "azzurra".

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Večeras smo poslali snažnu poruku, načinom na koji smo igrali, pokazali smo da možemo dominirati i napadati - rekao je na konferenciji za novinare.

- Pobijedili smo, ali sa stilom, dominirali smo u svim dijelovima igre, zabili smo u pravo vrijeme i to nam je omogućilo da kontroliramo utakmicu. Ove večeri važno je uživati ​​u valu entuzijazma koji smo stvorili - upozorio je Murat Yakin.

NE ŠTEDE 'AZZURRE' Talijanski mediji bijesni: 'Ispali smo sramotno. Najlošija Italija u povijesti velikih natjecanja!'

- Uspjeli smo to krvlju, znojem i suzama, a ne srećom - istaknuo je. Novinari su ga nakon toga pitali je li sada Švicarska jedan od favorita cijelog turnira.

- Mi smo dobra momčad, ali moramo ostati na zemlji - odgovorio je Yakin. U četvrtfinalu će se Švicarci susresti s Engleskom ili Slovačkom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 30.06.2024.

    Pa napravi ga ti za 5 eura ja cu kupiti 50kg od tebe odmah

  • 30.06.2024.

    Cestitke SVICARSKOJ i svim KOSOVARIMA

  • zürihno 30.06.2024.

    Hop Schwiz💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare