To je to što me zanima!

Real ga tužio, sudio je Modriću i Sučiću, sada će Bayern - Dinamo

S Dinamom nije imao iskustva, ali jest s hrvatskim klubovima, koji se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima u tim utakmicama. Hajduku je sudio u porazu od FCSB-a (1-2) i remiju protiv Sillamae Kalev (1-1)
Vidi originalni članak

Španjolac Juan Martinez Munuera (42) sudit će utakmicu Bayerna i Dinama u prvom kolu Lige prvaka u utorak (21 sat).

Fifin je sudac od 2015. godine, a nalazi se u drugoj skupini Uefinih sudaca. Primeru sudi zadnjih 11 godina, a u subotu je bio glavni sudac utakmice Real Sociedada i Real Madrida (0-2), odnosno hrvatskog derbija između Luke Modrića i Luke Sučića.

IZNENADIO SE Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!' ISTRAŽUJU PREKID Dinamo najavio ograde i mreže na tribini? 'Kako je moguće da su na jug unijeli toliko baklji?!'

Inače, realovci su ga bili tužili nakon utakmice Osasune i Reala u ožujku ove godine zbog ""namjernog nemara" u sastavljanju izvješća nakon utakmice. Zamjerili su mu što je propustio zapisati morbidne povike s tribina El Sadara upućene Viniciusu Junioru iako su ga na njih u više navrata upozoravali ostali Realovi igrači. 

S Dinamom nije imao iskustva, ali jest s hrvatskim klubovima, koji se ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima u tim utakmicama. Hajduku je sudio u porazu od FCSB-a (1-2) i remiju protiv Sillamae Kalev (1-1), Rijeci u remiju s Hibernianom (1-1), a Lokomotivi u porazu od Rapida (0-1). Dijelio je pravdu i hrvatskoj U-19 reprezentaciji još 2015. u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Italije (2-2).

Munuerini pomoćnici bit će sunarodnjaci Diego Barbero i Miguel Martinez, VAR sudac je Ricardo de Burgos, a AVAR Poljak Tomasz Kwiatkowski. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čobo 15.09.2024.

    Zanimljiva slika.. ličko rukovanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare