To je to što me zanima!

Strahonja: 'Fossati je baš morao dobiti izravni crveni karton, a i Strukan je imao veliki propust'

Ne da je bilo, nego pod obavezno. S otvorenim đonom dugo leti. Ima namjeru napraviti grub, brutalan prekršaj što je i učinio, kazao je u HRT-ovoj emisiji Stadion sudački ekspert Marijo Strahonja
Vidi originalni članak

Sudački ekspert Marijo Strahonja u HRT-ovoj emisiji komentirao je suđenje u 12. kolu HNL-a te se složio s HNS-ovim kontorolorom Draženkom Kovačićem da je Marco Fossati trebao dobiti izravni crveni karton zbog grubog prekrašaj u 39. minuti na utakmici Hajduk - Varaždin.

- Ante Čulina je imao velikih problema s dodjelom disciplniskih mjera. Jednom je propustio dati žuti Livaji, a imao je i veću grešku - kazao je Strahonja nakon čega je prikazan start Hajdukovog Talijana.

- Ne da je bilo, nego pod obavezno. S otvorenim đonom dugo leti. Ima namjeru napraviti grub, brutalan prekršaj što je i učinio. Ako već glavni sudac nije, VAR soba mu je trebala omogućiti drugi pregled. 

U VAR sobi sjedili su Ante Čuljak i Ivan Mihalj.

Izdvojio je i propust Duje Strukana na utakmici Gorica - Rijeka kada nije dosudio čisti prekšraj za kazneni udarac, nego je to učinio tek nakon intervencije VAR sobe u kojoj su sjedili Dario Bel i Marjan Tomas.

KRITIZIRAO LATVIJCA Strahonja: Penal? Ovaj sudac više neće suditi Ligu prvaka...

- Strukan je imao propust. Mora biti čvršći u ovakvim odluka. Radi se o čistom kaznenom udarcu na koji Duje Strukan nije sam svirao penal, već ga je VAR soba morala pozvati na provjeru.

 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • 17.10.2022.

    Ma ako je izvan 16 metara i to na Ljivaljinoj istetoviranoj svinjskoj polovici triba je odma svirat penal.

  • mewman 10.10.2022.

    Jedno se vidi iz aviona da se suci boje dati i žuti karton Livaji, a ono jučer je bila očita krađa Varteksa.

  • meteor1234 10.10.2022.

    Ne može ni VAR uređaj ništa kad mafija upravlja njime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare