To je to što me zanima!

Što je sljedeće za futsalaše? Na putu prema Euru stoji im Hrvat

Kvalifikacije kreću u prosincu, a protivnici su Azerbajdžan, Švedska i Grčka. Izbornik je Švedske naš Matija Đulvat, ujedno i trener Futsal Dinama
Vidi originalni članak

Hrvatska futsalska reprezentacija ispala je sa Svjetskog prvenstva u osmini finala od Argentine. No hrvatski futsal se nastavlja u užurbanom ritmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje naših futsalaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za dva tjedna, 13. i 14. listopada, u Zagrebu se igra Superkup s četiri najbolje hrvatske momčadi iz prošle sezone - Futsal Dinamom, Olmissumom, Futsal Pulom i Squareom. Vikend kasnije igra se prvo kolo prvenstva, a od 23. do 27. listopada Futsal Dinamo i Olmissum nastupat će u Glavnoj rundi Lige prvaka.

Što se reprezentacije tiče, Hrvatska se okreće kvalifikacijama za Euro 2026. koje će se igrati u Latviji i Litvi. Kvalifikacije već kreću 8. prosinca, kad se igraju prva dva kola Glavne runde, iz koje će se osvajači svake skupine plasirati na Euro 2026., a osam najboljih drugoplasiranih reprezentacija morat će igrati dodatne kvalifikacije.

OSMINA FINALA SP-A Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući... KOMENTAR Hrvatska je priliku ispustila još u prvom kolu. A kad primiš dva kakva ne smiješ ni na terminu...

Hrvatska je u kvalifikacijama izvukla Azerbajdžan, Švedsku i Grčku. Iako se Azerbajdžan nameće kao glavni konkurent Futsal Vatrenima za prvo mjesto, bit će zanimljivo ponovno pogledati okršaj Hrvatske i Švedske koju vodi Matija Đulvat, trener Futsal Dinama.

Svaka momčad sučelit će se svakoj dvaput, doma i vani. Prva dva kola igraju se od 9. do 18. prosinca. Raspored utakmice bit će poznat u sljedećim danima. 

AJMO DEČKI! Hrvatska traži prolaz među osam najboljih na svijetu: Evo gdje gledati sraz s Argentinom OSMINA FINALA SP-a 'Tata kaže da mu tanjur dam za restoran. A zavrtjet će rundu za cijeli kvart srušimo li Argentinu'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare